1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego
Patxxx

Odpowiedzi: 241
Wyświetleń: 108457

PostDział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi   Wysłany: 2012-06-15, 13:55   Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego
hej vicctory,
z tym zaglądaniem to nie przesadzaj..:)
napisz mi, kiedy odczułaś taką większą ulgę - chodzi mi konkretnie o ból w gardle.
Patxxx

PostDział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi   Wysłany: 2012-05-15, 19:59   Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego
vicctory, marne to pocieszenie, ale nie jestes w swoim bólu odosobniona. Mojego tatę też strasznie boli - jest w 5tym tygodniu radioterapii. Na poczatku był Tramal i Ketonal, póżniej dostał plastry, po których praktycznie nie było żadnej poprawy. Pozwolono mu do nich brać Tramal i to tez nie pomogło. Od dwóch dni bierze tabletki z morfiną - podobno jest trochę lepiej, ale od nich wymiotuje. Tak zle i tak niedobrze. Tato płucze Caphosolem od początku radioterapii - czy rany byłyby gorsze bez płukania? - nie wiem, podobno ma bardze delikatne podniebienie (tak powiedział lekarka, możliwe, żeby go trochę pocieszyć). Niemniej jednak nawet z Caphosolem ból jest nie do zniesienia, zwłaszcza w nocy i rano.
Pozdrawiam serdecznie,
Patrycja
PS. zamówiłam mu też Biotene, ale z tego co piszesz, chyba musze go ostrzec, żeby teraz tego nie brał
Patxxx

PostDział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi   Wysłany: 2012-04-24, 11:53   Temat: Rak płaskonabłonkowy migdałka lewego
Caphosol dla taty kupiłam tutaj;http://www.sklepmedyczny.com.pl/ - maja od reki i najtaniej.

Pozdrawiam ciepło:)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron