1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 15
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Peti

Odpowiedzi: 151
Wyświetleń: 57976

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-05-18, 18:03   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku Kochana bardzo mi przykro...

Dziadkowiaczku spotkałeś się już z Babulinką kochaną..bądźcie razem szczęśliwi...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-04-25, 12:07   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku

tak sobie czytam co piszesz i wiesz Kochana ja mam wyrzuty sumienia, że w ostatnie dzi, mysląc o obciążeniu wątroby, nie robiłam Robertowi do jedzenia tego co zawsze lubił, mimo że nie jadł 6 dni, ale może to co lubił pobudziłoby Jego kubki smakowe.

Spełniaj zachcianki Dziadkowiaka- bo tylko tyle zostało- cudownie się czyta w słowa ujętą Wielką Miłość.

A Dziadziuś na końcu drogi spotka Babuleńkę, która czeka na niego.

A my tutaj na ziemi musimy im na to pozwilić, chociaż boli bardzo...

Przytulam
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-01-19, 11:21   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku

tak bardzo mi przykro...tak pieknie pisałaś o Babuleńce, że poczułam takie ciepło wokół serca, gdy myslałam o Niej.

Moje głębokie wyrazy współczucia...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-01-11, 16:52   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku

oj to smutne masz wadomości dla nas, oj tak smutno bo Babuleńka i Dziadkowiak to tacy bliscy bardzo nam są.

Dwa kochane serca i te dwa kochane serca są coraz słabsze, ale ile w nich miłości.

I ile w Tobie miłości, jesteś napewno ukochaną wnuczką Dziadkowiaczków.

Cudne wspomnienia...oj sprowoakowało to wspomnienia we mnie...cudowny czas dzieciństwa...

Oby te dwa kochane serca były nadal silne Twoją miłością...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-15, 14:14   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Uuuuuu szkoda że Szanowny Dziadkosław wyjechał...szkoda, bo jak dobrze się u Was czuł to i psychika lepsza i zapomina się często o bólu.

A spędzacie święta razem? Och z tymi Rodzicami...kochani są ale jak się uprzą to marne szanse na przekonanie...

Pozdrowionka serdeczne dla Was i Dziadziusia i Babulinki dzielnej :)
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-11, 17:12   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Ta miłość jest taka piękna

Cóż więcej napisać....

Ucałuj swoją Rodzinkę i koniecznie niech Oni Ciebie ucałują...

Ściskam...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-10, 21:16   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
:brav: :brav: :brav:

Super!!

Ale no no ...zimą truskawki :mrgreen: Ale czego się nie robi dla Dziadkowiaczka kochanego :mrgreen:
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-10, 10:39   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Niech się ten Dziadziuś nie wygłupia i się trzyma dzielnie :)

Nawet tutaj na forum, gdy nie znamy Dziadziusia to budzi On bardzo pozytywne, ciepłe emocje :)

Jak długo będzie Dziadysław w szpitalu?

A jak Babunia?
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-07, 22:47   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Szkoda tego czasu prawda? Szkoda każdej sekundy, gdy nasi ukochani śpią...sen jest bardzo potrzebny...daje odpoczynek...ale te sekundy, minuty mijają bezpowrotnie...

Praptaczku...nawet gdy Dziadziuś śpi to wie, że jest wśród osób , którzy Go bardzo kochają...

Ściskam Cię z całych sił...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-07, 10:40   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku

ale nie możesz mieć poczucia winy..nie zawsze możemy być z naszymi najbliższymi..

Babunia napewno wie, jak ją bardzo kochasz...

Ja też jestem daleko od mojej ostatniej Babuni, która jest w podobnym pięknym wieku bo skończyła 30 listopada 87 lat.
Jest też już słabiutka, malutka, ostatnio jak się widzieliśmy, to się tylko uśmiechała i niestety mnie nie poznała :-( Ale jak ostanio na jej urodzinki dzwoniłam do niej, to chyba wiedziała, że to ja...

Tak to życie już jest tak ułożone....nie zawsze możemy być tam, gdzie chcielibyśmy...z różnych obiektywnych przyczyn...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-12-07, 10:09   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku...

jak Ty pieknie piszesz do Dziadziusiu..

Moich ukochanych zabrakło już wiele lat temu, oboje nie zdążyli dożyć do mojej 18, szkoda, bo jeden z nich bardzo na to czekał " chcąc legalnie poczestować wnuczkę winkiem":-)

Wspomnienia dzieciństwa to cudowny czas spędzony z Dziadkami, naszymi skarbnicami wiedzy, doświadczeń i ogromnych pokładów miłości...

Niestety nasze zycie tak dziwnie jest wymyślone, że kończy się i to zawsze w najmniej oczekiwanym momencie...nawet gdy ktoś odchodzi po chorobie i wszyscy są na to "niby" przygotowani..to zawsze jest ten żal, że to nie miało być teraz.

Zazdroszczę Ci, że możesz jeszcze czerpań z tego "źródełka miłości i mądrości" jakim jest Twój Dziadziuś....korzystaj z tego, kochaj Go..bądźcie razem...to najważniejsze...
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-28, 22:46   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
No i świetnie...śmiech dla Dziadziusia to zdrowie...jak dla wszystkich:-)

Pozdrowionka dla rodzinki no i dla Dziadziusia ukłony:-)
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-27, 22:16   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Encortonek jest the best!!!

Małżowinek z super humorkiem, nic nie boli... no i wytrzymał z nami babami na zakupach prezentowych:-)

I jeszcze jedno pierwszy raz od 2 miesięcy był z Berrym na długim spacerku...i to największa radość, bo wcześniej wejście na schody był probleme...ale o spacerku opowie Berry w Hyde Parku bo mieli przygodę :lol:
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-27, 21:52   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Praptaczku to superowo :-D :-D :-D

Pozdrów od nas Dziadziusia i Babusię :-D
Peti

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2010-11-25, 13:50   Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego
Prakptaczku...dołączam się do wcześniejszych postów dziewczyn...każdemu potrzebna jest duża dawka miłości...pięknie dawkujesz ją Dziadkom.

Obyście jeszcze długo byli razem w swojej miłości:-)

pozdrawiam Cię serdecznie...

Życie jest krótkie..to prawda, ale piękne..mimo wszystko

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron