1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Dla mnie wyrok |
Ptaszenio
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 55663
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-07-31, 09:36 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika, oni już wszystko widzieli i mało co jest w stanie ich zaskoczyć z czasem zapewne oswoisz się i nie będziesz tak reagować. Pozdrawiam. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-07-03, 11:34 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika,
możesz zrobić te badania u siebie. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-25, 21:08 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika,
jesteś pod dobra opieką pozdrawiam. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 15:54 Temat: Dla mnie wyrok |
Cieszę się, że będziesz pod opieką profesora - nie mogłaś trafic lepiej
Co do badań - wydaje mi się, że lepiej pojechać na konsultację z wynikiem USG jamy brzusznej i przynajmniej RTG klatki, na RTG potrzebujesz skierowania i możesz zrobić je odpłatnie, nie jest to kosztowne, na USG skierowania nie potrzebujesz. Może jednak do 30 czerwca uda Ci się uzyskać skierowania na badania nieodpłatne - choćby od lekarza POZ.
My jeździliśmy do profesora z badaniami, dlatego podsuwam takie pomysły widzę, że jesteś w innym nastroju, to bardzo cieszy. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 00:28 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika,
jesli potrzebujesz wsparcia emocjonalnego, wygadania się, poproś administratorów o wydzielenie wątku tzw. kciukowego - tam użytkownicy forum będą mogli Cie wspierać "duchowo", zaś ten wątek - merytoryczny - poświęcony będzie konkretom związanym z diagnostyką i leczeniem.
Pozdrawiam |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-17, 18:25 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika,
te badania zostaną zlecone, a Ty pomyśl, czy nie przyda Ci się wsparcie psychologa/psychoonkologa? Nie musisz zmagać się z tym sama. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-17, 15:55 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika,
dobrze w takim razie, że tu jesteś, bo tu wsparcie dostaniesz i to od wielu osób.
Jutro masz wizytę w poradni, rewelacyjnie, że tak szybko.
Jakkolwiek dzisiejsza diagnoza brzmi dla Ciebie jak "wyrok", oczywiste jest, że będziesz walczyć i nie dasz się chorobie Są na tym forum osoby skutecznie walczące z czerniakiem, to może być dla Ciebie idealna motywacja.
Witaj na forum, jesli będziesz miała jakieś pytania, z pewnością uzyskasz odpowiedzi. |
|
|