1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Richelieu
Odpowiedzi: 151
Wyświetleń: 57976
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-05-23, 13:42 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Dorotko,
Dziękuję Ci za Twoją obecność i piękne świadectwo.
Zawsze jesteś tutaj mile widziana i mam nadzieję, że to nie ostatni Twój post na tym forum. Na Twoim forum.
|
Richelieu
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-05-17, 06:13 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku,
Serdecznie Ci współczuję
Wieczny odpoczynek Twojemu Dziadziusiowi ... [']
Twoja Miłość do Niego jest piękna. |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-01-15, 11:10 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Requiem aeternam dona ei, Domine
et lux perpetua luceat ei. Amen.
[*]
Praptaczku, współczuję Ci najserdeczniej
|
Richelieu
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-01-11, 19:22 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Archaeopteryx Droga ...
Tak przepięknie napisałaś o Twoich niezapomnianych klimatach najpiękniejszego czasu, jaki każdy z nas ma - szczęśliwych lat dzieciństwa i dorastania ...
Czytając widziałem te pachnące letnim dniem i wypełnioną śpiewem skowronka ciszą podkrakowskie pola i Was tam wtedy szczęśliwych.
Bardzo przykro, kiedy przychodzi bolesny czas rozstania i pożegnań ... Wiem, jak bardzo jest to straszny czas i bardzo Ci współczuję tych rozdzierających chwil i dni ...
Trzymaj się, i bądź dzielna
Pozdrawiam najserdeczniej. |
|
|