Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Richelieu
Odpowiedzi: 405
Wyświetleń: 104395
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-15, 21:58 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
[*]
Bardzo Ci współczuję, Andrzeju.
To są najgorsze chwile w naszym życiu, i zmieniają je i nas na zawsze. |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-15, 22:19 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Wieczny odpoczynek ...
Tak bardzo mi przykro, tak bardzo rozumiem ten ból, pamiętam jakie to straszne są dni ...
Nie ma odpowiednich słów. |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-14, 22:30 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Jestem z Wami moją myślą serdeczną i modlitwą ... w tych najgorszych chwilach ... |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-29, 18:51 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem napisał/a: | [...] mama wygrywa powoli nowe lepsze życie [...] |
Awilem, Jusia - jesteście wspaniali !
Wiem, jak to jest ciężko być tam gdzie teraz jesteście.
Wasi Rodzice mają w Was wspaniałe oparcie. Podziwiam Was za to. Nie umiem lepiej napisać, jak bardzo podziwiam i szanuję Waszą postawę. Jestem z Wami w tych trudnych chwilach. |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-25, 15:01 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem napisał/a: | [...]
A o psychicznym nastawieniu mamy do walki z rakiem to przemilczę. |
Gdy tak boli od długiego czasu, mocno, i pogarsza się, trudno mieć siły i pozytywne nastawienie.
Nam zdrowym może czasem trudno jest to zrozumieć ...
Przykro mi bardzo, że nie mogę bardziej pomóc, niż tylko serdecznym słowem.
Pozdrawiam gorąco. |
Richelieu
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-18, 22:20 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
JaInka napisał/a: | [...] Potrzebuję też się oswoić, dopóki mogę to jeszcze traktować jak żart (bo nie jest niezbędne).
Pozdrawiam serdecznie |
A ja chylę kapelusza do samej ziemi ! Podziw, szacunek i uznanie dla Pani za humor, pogodne oblicze i podejście do tego trudnego doświadczenia w chorobie.
Od dawna czytam, a teraz, w odruchu serca, musiałem to napisać, co myślę !
Pozdrawiam najserdeczniej i życzę tylko takich dobrych, przepojonych radosną nutką wieści. |
|