1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
Terlewa
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 44317
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-10-07, 09:37 Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
|
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-09-23, 21:24 Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
Uważam, że jest to czas, kiedy powinniście mieć pomoc hospicjum domowego.
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-04, 22:11 Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
Trzeba uważać w obecnym okresie na nowalijki, mogą bardziej zaszkodzić, zwłaszcza sałata.
Lepiej jest wstawić pietruszkę, korzeń, nie mocno ściętą. do wody, po kilku dniach pokaże się natka, na pewno będzie bardziej wartościowa niż ta ze sklepu. A może samemu zrobić kiełki ? są gotowe mieszanki, kiedyś robiłam, dobre do kanapek, do obiadu.......
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-04, 17:45 Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
Przy niskiej hemoglobinie dawałam Mężowi kawior, tatara, wątróbkę, zieloną natkę pietruszki.
Chemię miał zawsze w terminie, bez opóźnień. Lekarka mówiła mi, że trzeba poruszyć szpik do pracy poprzez naturalne środki, nie podawać sztucznych witamin (rozleniwiają pracę szpiku).
Pozdrawiam serdecznie |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-03-27, 09:59 Temat: Guz lewego płuca i śródpiersia z przerzutami do wątroby |
Tak, lekarz powinien obejrzeć tatę.
Korzystacie z opieki hospicyjnej ? jeśli nie, jest to na pewno czas na taką pomoc.
Serdecznie pozdrawiam |
|
|