Autor |
Wiadomość |
Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Terlewa
Odpowiedzi: 169
Wyświetleń: 50422
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-19, 19:16 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Przy przerzutach do głowy, występują ataki padaczkowe, dlatego podawane są takie leki. |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-15, 20:53 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
|
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-12, 15:38 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Przeczytaj, może artykuł pomoże zrozumieć "ostatnią drogę"
http://www.medigo.pl/nowo...ostatnia-podroz
mnie , dużo to wyjaśniło, nie nalegałam na kroplówki, przedłużanie życia........
to ja faszerowałam się lekami na uspokojenie |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-12, 14:55 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Przykro, że Twoja Mama odchodzi.
Poczytaj o nawadnianiu chorych terminalnie.
Ciepło pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-26, 19:37 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Wypity 1litr, a moczu zeszło 1,3l. Czy to normalne?
Organizm sam wytwarza na dobę ok. 1,5 litra płynów |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-16, 23:05 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Spróbuj podawać napoje przez słomkę. |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-16, 08:37 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Można kupić w sklepie wałek pod głowę, kładziemy go pod szyję, albo zwinąć jasiek na pół i podłożyć pod szyję, uchroni ucho przed odleżynami.
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-11, 23:09 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Podajesz Mamie nutridrinki ? |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-10-03, 20:32 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Mąż dostał skierowanie na Płocką od rodzinnego.( na skierowaniu było napisane Szpital na Płockiej)
Byliśmy rano o 7.30 pod izbą przyjęć, kolejka (kto ostatni) czekaliśmy i Mąż został przyjęty, tzn. przebadany i przewieziony wezwaną karetką przez szpital do innego szpitala na kardiologię, ale już był zapisany na leczenie na Płockiej, i tam właśnie był leczony.
Serdecznie pozdrawiam |
|