1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Operacja tarczycy IHiT czy Szpital św. Rodziny?????????? |
ZULA12
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3538
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2015-11-07, 20:05 Temat: Operacja tarczycy IHiT czy Szpital św. Rodziny?????????? |
witam Cie serdecznie na tym forum.
ja w ubiegłym roku w lutym dowiedziałam sie , że mam raka brodawkowego tarczycy. Pojechałam do CO Ursynów. Zapisali mnie na operacje na maja. Poszłam po skierowanie do przychodni i dostałam skierowanie do szpitala ze względu na podejrzenie raka tarczycy. Zapisałam sie na wizytę w szpitalu na Szaserów w Warszawie. Wizyta trwała kilka minut. Jak lekarz zobaczył wynik biopsji- od razu wyznaczył do operacji. za trzy tygodnie byłam już na oddziale chirurgii. Zaznaczam , że nie mam tam żadnych znajomych, żadnych mundurowych. Operacja udała się. Wykonywał ją dr. Sośnicki- torakochirurg. Z perspektywy czasu stwierdzam , że nie żałuje tej decyzji - z wyborem szpitala. Żadnych powikłań. Mój rak miał poniżej centymetra, i dlatego lekarz zadecydował, ze nie zrobią jodowania. sporo opisałam w swoim wątku. poczytaj...
może opisz o swoim przypadku, badania, wyniki. Poczytaj historie innych, Ludzie tu bardzo życzliwi, pomogą.
pozdrawiam |
|
|