1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Płaskonabłonkowy nowotwór złośliwy oskrzela i płuc |
Zebra
Odpowiedzi: 508
Wyświetleń: 127888
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-18, 20:29 Temat: Płaskonabłonkowy nowotwór złośliwy oskrzela i płuc |
JustynaS1975 napisał/a: | Proszę wierz mi, są osoby, które potrafią pogodzić się z ostatecznym i osiągnąć spokój wewnętrzny. Warto próbować to uczynić dla Taty. |
Tak, to bardzo dobry pomysł. Moja Mama poczuła wielką ulgę i spokój po rozmowie z panią psycholog z hospicjum. |
Zebra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-18, 20:13 Temat: Płaskonabłonkowy nowotwór złośliwy oskrzela i płuc |
iwona2010 napisał/a: | Myśle że go zawiodłyśmy i z tym mi jeszcze gorzej |
iwona2010, nie możesz tak myśleć, w domu Tatko by się dusił, a jak sama piszesz nie ma co polegać na lekarzu z pogotowia, czy hospicjum, które ma takie godziny działania. Bardzo dobrze Cię rozumiem, my z Mamą też w końcu wylądowałyśmy w hosp. stacj., w końcu też mi lekarz zabronił Mamę zabrać do domu i z perspektywy czasu wiem, że była to dobra decyzja, Mama by się zamęczyła
iwona2010 napisał/a: | A największym bólem jest ta jego pełna świadomośc wszystkiego | |
Zebra
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-07-17, 15:27 Temat: Płaskonabłonkowy nowotwór złośliwy oskrzela i płuc |
Zaldiar też brała moja Mama - 1 tabletka co 6 godz.
Nie stosować więcej tabletek niż 8/dobę.
Najlepiej skonsultować się z lekarzem,
zwłaszcza jeżeli bierze inne leki przeciwbólowe. |
|
|