Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
alice
Odpowiedzi: 164
Wyświetleń: 67342
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-24, 16:18 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asiu kochana....
Tak bardzo mi przykro...
Przytulam Cie calym sercem... |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-22, 10:36 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asiunia kochana..
Ja niestety mysle, ze koniec jest bliższy niz moze sie wydawac
ta wydzielina to tak, jak mowią lekarze pękający guz z żólcią. nie wiem w jakich ilościach mozna sie tego spodziewac, ale wiem, że duzo takiej wydzieliny moze sie pojawic. \niektorzy chorzy wymiotują taką wydzieliną czasem juz na kilka tygodni przed zgonem ( tak mowil mi lekarz). Opuchnięte nogi i ręce to zatrzymująca się woda. nie wiem czy srodki poczopędne mogly by pomoc, ale sprobuj zapytac lekarza..
bardzo mi przykro, że Twoj tatus tak cierpi modle sie za Was i mysle kazdego dnia.. |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-04, 10:55 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Witaj Asiu,
co u Was? jak tata? |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-12-09, 10:49 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Witaj Asiu, jak sie czuje tata? |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-11-29, 10:55 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asiu, jesli palce sinieją tzn, ze z krążęniem nienajlepiej jakie tatko ma cisnienie krwi? co do opuchniętej twarzy to może się woda zatrzymywać, tak nam mówili lekarze, bo mój tatko też miał ten objaw.. kochana zrób szybko tą bilirubine i napisz jakie wyniki. ściskam Was mocno, alice |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-07-28, 17:51 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asiu sciskam cie mocno
Przeczytalam Twoj ostatni post i tak bardzo przypomnialas mi mojego tatusia...
Calym sercem jestem z wami i wciaz mam nadzieje, ze te zmiany sie cofna, wytna raczycho i uratujecie tausia.Bardzo bardzo mocno Wam kibicuje. pozdrawiam cie goraco. Alice |
|