Autor |
Wiadomość |
Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
aniazet
Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 67816
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-18, 15:27 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Np post nr 26 właśnie w wątku pchełki. pozdrawiam! |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-18, 08:11 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Pchełko, pozdrawiam serdecznie, chyba rozumiem Twoje wątpliwości, bo zdziwienie może budzić tak różne podejście dwóch lekarzy w jednej sprawie. Jednak rokowanie przedstawione przez drugiego lekarza jest dla ciebie bardzo pomyślne!!! Dlatego spróbuj podejść do sprawy pozytywnie i oczywiście zasięgnij drugiej opinii! W Anglii i w Szwecji tylko przez rok podlegałabyś kontroli! |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-06, 12:02 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Jak zwykle masz rację! Twoje posty są ok i pomagają! |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-06, 10:38 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Tylko jak się nie stresować, gdy człowiekowi co chwila strach zagląda w oczy! Np mam zrobić usg jamy brzusznej i poprostu dostaje świra!! |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-03-18, 21:29 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Cześć Pchełko, pokazałaś Twoje "guzki" onkologowii w co w warszawie i nie nic go nie zaniepokoiło jak zrozumiałam z twego posta. Dlatego Ty również możesz chyba być spokojna. Natomiast co do wiosny to jest problem, bo wiosny nie ma, może od razu będzie lato!!!! Pozdrawiam. Ania |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-21, 20:51 Temat: clark III breslov 1mm- moja historia |
Witam, ja byłam na kontroli w co w warszawie i poprostu stanowczo poprosiłam- onkolog wyjął dermatoskop kazał rozebrać się i oglądnął każdy pieprzyk i znamię. Polecam taki sposób postępowania i trzymam kciuki za dokładne badanie i przede wszystkim za Ciebie. Powodzenia! A. |
|