Autor |
Wiadomość |
Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
aniazet
Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 119611
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-06-15, 14:13 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Żal serce ściska żegnaj i pokój duszy Twojej. |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-10, 18:14 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
cewnikowanie prawej
żyły szyjnej wewnętrznej ( ŻSW ) metodą
Seldingera. ten skrót to właśnie może oznaczać ale czy napewno??????? Pozdrawiam Ania |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-05, 18:56 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Mariusz super że jesteś po operacji. Mam nadzieję że pozbyłeś się skorupiaka raz na zawsze. Co do radioterapii to gdzieś na naszym forum przeczytałam że działa ona jak plaster i nie jest przeszkodą do dalszego lecznia. Musisz koniecznie porozmawiać o tym z lekarzem, żeby być pewnym w 100%. Trzymaj się. Ania |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-03-16, 14:08 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Nic nie wiem o dr Beacie, ale nie ma to żadnego znaczenia, bo sama rekomendacja Prof. jest wystarczająca aby mieć pewność że mamy do czynienia z fachowcem. Trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieję, że jak będziesz miał czas i ochotę opowiesz mam jaki dalszy ciąg ma ta historia. Pozdrawiam. A. |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-03-16, 07:23 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Mariusz jak nazywa się dr którego polecił prof. Ja również jestem pod opieką co w warszawie i chodzę do dr Zdziennickiego (jej pewnie pomyliłam nazwisko i wstyd mi) i uważam tego dr. za specjalistę! Stąd jedź do warszawy bez obaw bo zostaniesz objęty fachową opieką! Natomiast co do Kielc jeżeli masz siły i ochotę to oczywiście możesz jechać tym bardziej, żeby mieć pewność że zrobiłeś w tej prawie wszystko co można i trzeba i nie myśleć co by było gdyby...-Na marginesie warto zauważyć że służba zdrowia w naszej ojczyźnie kuleje bo uważam że termin który dla ciebie wyznaczyli jest nie do przyjęcia. Nie rozumiem czy szpital do którego cię skierowali jest przepełniony czy nie ma pieniędzy i trzeba czekać. A.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: poli: 2013-03-18, 12:07 ]
Kolejne komentarze tutaj
|
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-03-15, 13:38 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Mariusz! bierz przykład z Luiki, to się może udać, więc zaciskamy pięści i do boju! Pozdrawiam Ania |
aniazet
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-15, 20:29 Temat: Breslow 4mm Clark IIst |
Mariusz jesteś bardzo dzielny - taka myśl mi przyszła do głowy, po przeczytaniu twego wątku! |
|