1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi przewodowy
anna53

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 20416

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-02-09, 10:49   Temat: Witaj !
Niedalo się wcześniej załatwić tych naswietlen, im wcześniej tym lepiej, może się da jeszcze
Przyspieszyć, annas
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-01-29, 10:06   Temat: Witaj rob 73 !
Mialam racje, trzeba bylo od razu usunac cala piers, a teraz trzeba tle razy sie znieczulac. W Kielcach namawiano by Was usunac cala piers, annas
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-11, 20:21   Temat: Witaj !
Jeśli czytałeś moje wpisy to zauważyłeś, że ja miałam chemię, radioterapię i teraz chyba do końca życia hormony ( tabl). Rak Twojej żony jest taki jak mój i powinna być od razu operacja, chemia, radioterapia i następnie hormony w moim przypadku do końca, a u Twojej zony ze względu na wiek chyba krócej. Bardziej precyzyjnie odpowie opiekun działu, annas

[ Dodano: 2013-11-11, 20:24 ]
radioterapię miałam przez miesiąc codziennie od pon.- do piatku
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-11, 18:15   Temat: Rak piersi przewodowy
Moze i chwalą Waszą onkologię, ale liczy się dostępność do różnego rodzaju badań, rodzaju sprzętu i u nas lek. zleciłby usunĆ całą pierś z wezłami i krócej czeka się na bad hist=pat, robi się od razu biopsję gruboigł, po prostu szybciej się działa. W zależności o rodzaju wyniku działa się szybciej, albo moze pacjent poczekać, ja nie dawałam żadnych dowodów wdzięczności, może na koniec, jak wychodziłam ze szpitala. Poczytaj moje wpisy i porównaj z postępowaniem w SCO a Tarnobrzegiem, pozdrawiam anna s

[ Dodano: 2013-11-11, 18:18 ]
dowód wdzięczności największy jaki był kosz kwiatów z kwiaciarni
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-11, 17:29   Temat: Rak piersi przewodowy
a dlaczego nie w Kielcach, tam nie byłoby niespodzianek, moze warto zasięgnąć porady w Kielcach, annas
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-11, 16:55   Temat: Rob 73 !
A tak w ogóle to gdzie się żona leczy ? chyba nie w Kielcach ! w ŚCOnkol.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron