1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi
anna53

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 9043

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-25, 07:36   Temat: Rak piersi
Nie wiem jak inni, ja mam inform, że zakaz mam Hotlinkowania. Zrób to w inny sposob
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-25, 00:59   Temat: Rak piersi
W jakim systemie wkleiłaś te wyniki, bo np ja nie mogę odczytać, jeśi masz jakieś wyniki obrazowe to przepisz opis, anna
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-21, 19:44   Temat: Rak piersi
nie wpisujesz żadnych wyników, a piszesz tak :
lekarze okreslaja go jako 'duży', w papierach nie widze żadnej informacji, a jakie papiery masz na myśli, może tam są informacje nic nie mówiące Tobie, ale na forum będą wiedzieć coś więcej - to wpisz lub skopuj zasłaniając dane chorej i lekarza, pozdrawiam annas
anna53

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-11-20, 21:46   Temat: Witaj !
Na pewno niedługo odpowie na Twoje pytania opiekun działu, ale ułatwiłabyś sprawę, jak byś napisała ile lat ma mama, i wpisała byś jakieś wyniki np mammografię, usg piersi lub jeszcze inne wyniki. Bardzo często podaje się przed zab. oper. chemię, aby zmniejszyć wielkość guza, a następnie zab. oper, a później zależy od tamtych badań na które czekacie radioterapię i hormonoterapie, ale to zależy od reszty badań, pozdrawiam annas

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron