1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: ,,Walka o jutro,, czerniak |
anutka
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 10726
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-07-08, 10:37 Temat: ,,Walka o jutro,, czerniak |
Cytat: | Bo przed operacja miał także pobrane i zdiagnozowali właśnie czerniaka podniebienia twardego. |
Co Tata miał pobrane? Fragment czy całego czerniaka? Napiszcie proszę jak to wyglądało, czym się objawiało. Radzę przepisać wszystkie wyniki badań bez danych osobowych oczywiście.
Cytat: | lekarz powiedział ,że dają 20% czy teraz już po operacji te kryteria mogą się zmienić?? |
O jakich 20% mówił ten lekarz? Nie za bardzo rozumiem... I na jakiej podstawie skoro jeszcze nie ma wyników histo-pat.? Ja już nie raz czytałam na tym forum jak ludzie piszą, że statystycznie rzecz biorąc powinni już nie żyć a żyją i mają się dobrze. Radzę nie czytać statystyk.
Pozdrawiam |
anutka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-07-07, 14:13 Temat: ,,Walka o jutro,, czerniak |
Maniek, byłam święcie przekonana, że jesteś facetem Dopiero teraz się zorientowałam, że byłam w błędzie
Ale do rzeczy - nie ma niestety sprawiedliwości na tym świecie. Ja nigdy nie paliłam, nie piłam, starałam się odżywiać zdrowo, nie opalałam się ani nie korzystałam z solarium. Od wielu osób słyszałam ,,Nie wiem dlaczego ciebie to spotkało"... Dziad się przyczepił, wycieli go, chcę wierzyć, że go nie ma... ale nie ma ani jednego dnia kiedy bym o nim nie myślała... Wygram jeśli uda mi się wychować dziecko. Tylko tyle i AŻ tyle. Twój Tata ma też jeszcze wiele do zrobienia. Jeszcze jesteście w fazie szoku, zaprzeczania i niedowierzania. Trzeba z tego wyjść by móc działać i normalnie żyć. Uda się tylko trzeba dać sobie trochę czasu. Jak już pisałam Wasz Tata będzie teraz tym silniejszy im więcej siły Wy - najbliżsi mu przekażecie. Wiem, że nie jest to łatwe. Rozumiem, że teraz czekamy na wyniki histo.-pat.? Będę trzymała kciuki żeby były dobre.
Pozdrawiam bardzo serdecznie |
anutka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-07-06, 17:48 Temat: ,,Walka o jutro,, czerniak |
Hej!
Trochę czytam to forum ale nie spotkałam się z podobnym przypadkiem. Może ktoś inny się spotkał i się odezwie. Cierpliwości...
Piszesz, że masz wiele pytań. Pisz śmiało i najlepiej konkretnie (choć wiem, że to trudne kiedy nerwy i emocje przesłaniają Ci cały świat...) a na pewno ktoś kompetentny się odezwie.
Życzę dużo wiary, nadziei i optymizmu mimo wszystko. Twoja siła jest teraz siłą Twojego Taty.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|