Autor |
Wiadomość |
Temat: Prosze o pomoc |
asereT
Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-05, 18:18 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | Witajcie kochani za kilka dni będzie miesiac jak mój najukochanszy mąż odszedł do nieba a tęsknota we mnie wzmaga sie co dzien coraz bardziej jest mi ciezko bardzo ciezko KOCHANIE to do CIEBIE moje serce wola Wystarczy byś był , nic więcej Tylko byś był , nic więcej . By Twoje ręce otuliły mnie tylko chce tyle i aż tyle czy to dużo?..... pozdrawiam Was kochani nie długo sie odezwe do Was mysle o Was i o waszych bliskich. |
Anka1 trzymaj się, mąż na pewno nie chce byś trak cierpiała
°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥
Czas mija bezpowrotnie
Szybciej niż my chcemy
Każdą chwilą się cieszmy
Szczęśliwsi będziemy.
Wspomnienia chwil dobrych
Niechaj będą z nami.
Żyjmy pełniej i radośniej
I nie bądźmy sami.
Nie marnujmy żadnej chwili,
Przeżyjmy ją godnie.
Trudy życia codziennego
Upłyną łagodniej.
_____▓▓▓▓______▓▓▓▓
___▓▓▓▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓
_▓▓▓ C ▓▓▓▓_▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)▓
▓▓ A ▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
▓▓▓▓▓ Ł ▓▓▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
_▓▓▓▓▓▓▓ U ▓▓▓(_.•´/|\\`•._)
___▓▓▓▓▓▓▓▓ S ▓▓(_.:._)
_____▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Y ▓▓▓
░______▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)
░░_______▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
░░░░_______▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
░░░░░░______▓▓(_.•´/|\\`•._)
░░░░░░░______▓▓_(_.:._)
░░░░░░░░░_____▓_♥
˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥ |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-19, 18:12 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | Pozdrawiam Was gorąco odezwijcie się |
Anka 1 my będziemy się odzywać, ale i Ty nie zapominaj o nas...
Jedno czego bym życzyła dla Ciebie..to szybkiego zabliźnienia się rany w sercu... Pamięć o mężu pielęgnuj, wspominaj go jak tylko możesz często w dobrej ale i szczególnie złej porze życia. Musisz jednak dbać o zdrowie, nie wegetować.. Jeśli nie chcesz pamiętać o sobie, to pamiętaj o swym dziecku... jak sama pisałaś jest niepełnosprawną dziewczynką... Ona potrzebuje Twej opieki i miłości obydwojga rodziców, a w 100% wiem, że wyczuwa Twój ból po stracie męża, pamiętaj o tym, że córka straciła kochającego ją tatę - pisałaś, że kochał ją bezgranicznie i robił to dobrowolnie, nie pod przymusem...więc kochaj ją, żyj dla niej, Bądź dla niej i kochającą matką , przyjaciółką i kochaj za dwoje, bo tego potrzebuje...
Pozdrawiam.. Jeśli będziesz miała czas, chęć lub zawładnie Tobą chandra napisz na priv.. a moje GG, komórka lub skyp będą do Twej dyspozycji |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-13, 20:30 Temat: Prosze o pomoc |
Łączę się z Tobą w bólu
[ Dodano: 2011-09-13, 21:32 ]
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie
|
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-13, 15:32 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | serce mi pęka dlaczego my?????????????? |
no właśnie też zadaję sobie to pytanie..ale przecież umieranie, śmierć, czy też odchodzenie..obojętnie jak kto to nazwie wpisane jest w nasze życie..a raczej w koniec naszego życia. Jednak to boli... pali ogromnym płomieniem naszą duszę..serce krwawi i zamiera w nas z rozpaczy... jednak my, którzy zostajemy musimy podjąć dalsze życie dla pozostałych żyjących członków rodziny ; dzieci, rodziców czy nawet dziadków.. żyć musimy, choć wokół nas pustka a przy stole puste miejsce..
Więc Aniu, bądź przy mężu , mów do niego cicho, zapewniaj go o swej obecności i miłości do niego.. |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-13, 14:03 Temat: Prosze o pomoc |
Boże ulituj się i skróć męki konającego, a także jego żony, bo ona umiera razem ze swym mężem z niepokoju i trwogi. |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-13, 07:31 Temat: Prosze o pomoc |
Cytat: | nie sadzilam ze tak dobry czlowiek moze cierpiec tyle Panie zbierz Go juz niech nie cierpi |
anka1 mu7sisz wytrzymać!!!!! Jestem z Tobą.. - z wami... modlę się, modlę się żarliwie, choć tego nie widzisz i nie słyszysz, modlę się o spokój, o wytrwałość i godne odejście Twego męża z tego padołu płaczu, a sądzę, że bardzo wiele osób z tego forum modli się również. |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-12, 19:45 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | Dziekuje z calego serducha jest ze mna moja kochana ciocia ktora ma 62 lata nie chce zebym w tych ciezkich chwilach byla sama maz spi ciagle noga mu wystawala z lozka poprawilam ja a maz nawet nie drgnął jeny jak ja bede zyc bez mojego serduszka mojego Zbyniunia juz tesknie Boze pomoz mi prosze |
Jesteśmy z Tobą.. i wspieramy Cię z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie upadaj na duchu...
[ Dodano: 2011-09-12, 20:47 ]
Dobrze, że jest z Tobą inna osoba, dobrze że ciocia zechciała być w takiej chwili, we dwie raźniej i zawsze możesz chwilę odpocząć...wiedząc, że przy Twym mężu jest ktoś, kto nie pozwoli by cierpiał a i Tobie poda pomocną dłoń |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-12, 16:17 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | Wyszlam z pokoju meza bo sie jednak boje ze nie dam mu odejsc a myslalam ze dam rade :( jest mi tak bardzo zle rycze jak bobr co mam robic ??????????nie mam slow |
Ania, czy był lekarz lub pielęgniarka???? Dzwoniłaś???
Modlę się ze wszystkich sił, byś zniosła to, co los każdemu przeznaczył... i myślę o sobie, czy ja też będę tak dzielna????
[ Dodano: 2011-09-12, 17:18 ]
...i płaczę, płaczę razem z Tobą, nad twym mężem, nad Twoim niepokojem i rozterkami..i płaczę myśląc... kiedy to zacznie się u nas..za miesiąc, tydzień, dzień..czy może wcześniej |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-12, 14:50 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | Kochani co mam zrobić jak wiecie maż mój ma guza (przerzut) do buzi cały czas rusza go ręką leci krew przeszkadza mu to ale niestety nie mogą go operować :( czy mam mężowi przywiązać ręce do łóżka jeny jakie to straszne gorączka wzrasta jest 38,2 pozdrawiam co mam zrobić????????????? |
Ania 1 lekarz i to jak najszybciej... |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-11, 13:08 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | w miarę możliwości będę pisać to dla WAS |
Pisz, pisz dziewczyno, Bo Twoje milczenie przyprawia mnie o "gęsią skórkę" na plecach i rękach... i boję się.... |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-11, 10:24 Temat: Prosze o pomoc |
Aniu 1 co u Was nowego?? czy stan zdrowia męża uległ jakiejś zmianie??? a może jest poprawa??? napisz martwi mnie ta cisza na Twym wątku....
[ Dodano: 2011-09-11, 13:33 ]
Anka1 boję się tej ciszy u Ciebie.... daj znać choć jednym słowem...
Modlę się by było wszystko w porządku....z całego serca i swoich sił |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-10, 10:22 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | modle sie do Boge zeby Go juz wziol zeby nie cierpial a z drugiej strony chce zeby byl ze mna jak najdluzej jeny jaka jestem egoistka Boze co mam robic ???? |
Każda z nas chciałaby ulżyć swej bliskiej kochanej, najdroższej osobie, więc wcale nie jesteś jak to piszesz "głupia", bo każda z nas chciałaby osoba którą kochamy pozostała z nami jak najdłużej, ale przeraża nas cierpienie tej osoby, i jej męczarnie - bo nam się mimo zapewnień, że n ie czują bólu i nie cierpią - że jednak cierpią i to okrutnie.. Pozdrawiam Cię serdecznie i tulę do serca... |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-09, 20:57 Temat: Prosze o pomoc |
Ania 1 co u Was???? |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-09, 18:15 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 napisał/a: | pomocyyyyyyyyyyyy |
Aniu mogę się tylko modlić się by Twój mąż nie cierpiał i byś Ty wytrzymała i była tak dzielna - do końca się nie poddawała jestem swymi myślami z Tobą i z twym mężem. Właśnie wróciliśmy z COI w Warszawie.. jestem zmęczona, ale czytam Twój ątek
[ Dodano: 2011-09-09, 19:19 ]
miało być wątek, a wyszło "ątek" |
asereT
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-07, 13:33 Temat: Prosze o pomoc |
Wspieram Cię z całych moich sił.... trzymaj się i nie poddawaj..top są ciężkie chwile.. mnie też to czeka wcześniej lub później....więc .. eech co tub dużo mówić wsparcie innych będzie i mnie potrzebne... |
|