1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 23
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Prosze o pomoc
asereT

Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-10-05, 18:18   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
Witajcie kochani za kilka dni będzie miesiac jak mój najukochanszy mąż odszedł do nieba a tęsknota we mnie wzmaga sie co dzien coraz bardziej jest mi ciezko bardzo ciezko KOCHANIE to do CIEBIE moje serce wola Wystarczy byś był , nic więcej Tylko byś był , nic więcej . By Twoje ręce otuliły mnie tylko chce tyle i aż tyle czy to dużo?..... pozdrawiam Was kochani nie długo sie odezwe do Was mysle o Was i o waszych bliskich.

Anka1 trzymaj się, mąż na pewno nie chce byś trak cierpiała

°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥

Czas mija bezpowrotnie
Szybciej niż my chcemy
Każdą chwilą się cieszmy
Szczęśliwsi będziemy.
Wspomnienia chwil dobrych
Niechaj będą z nami.
Żyjmy pełniej i radośniej
I nie bądźmy sami.
Nie marnujmy żadnej chwili,
Przeżyjmy ją godnie.
Trudy życia codziennego
Upłyną łagodniej.

_____▓▓▓▓______▓▓▓▓
___▓▓▓▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓
_▓▓▓ C ▓▓▓▓_▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)▓
▓▓ A ▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
▓▓▓▓▓ Ł ▓▓▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
_▓▓▓▓▓▓▓ U ▓▓▓(_.•´/|\\`•._)
___▓▓▓▓▓▓▓▓ S ▓▓(_.:._)
_____▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Y ▓▓▓
░______▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)
░░_______▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
░░░░_______▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
░░░░░░______▓▓(_.•´/|\\`•._)
░░░░░░░______▓▓_(_.:._)
░░░░░░░░░_____▓_♥

˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-19, 18:12   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
Pozdrawiam Was gorąco odezwijcie się

Anka 1 my będziemy się odzywać, ale i Ty nie zapominaj o nas...
Jedno czego bym życzyła dla Ciebie..to szybkiego zabliźnienia się rany w sercu... Pamięć o mężu pielęgnuj, wspominaj go jak tylko możesz często w dobrej ale i szczególnie złej porze życia. Musisz jednak dbać o zdrowie, nie wegetować.. Jeśli nie chcesz pamiętać o sobie, to pamiętaj o swym dziecku... jak sama pisałaś jest niepełnosprawną dziewczynką... Ona potrzebuje Twej opieki i miłości obydwojga rodziców, a w 100% wiem, że wyczuwa Twój ból po stracie męża, pamiętaj o tym, że córka straciła kochającego ją tatę - pisałaś, że kochał ją bezgranicznie i robił to dobrowolnie, nie pod przymusem...więc kochaj ją, żyj dla niej, Bądź dla niej i kochającą matką , przyjaciółką i kochaj za dwoje, bo tego potrzebuje...
Pozdrawiam.. Jeśli będziesz miała czas, chęć lub zawładnie Tobą chandra napisz na priv.. a moje GG, komórka lub skyp będą do Twej dyspozycji
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 20:30   Temat: Prosze o pomoc
Łączę się z Tobą w bólu

[ Dodano: 2011-09-13, 21:32 ]
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie

asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 15:32   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
serce mi pęka dlaczego my??????????????

no właśnie też zadaję sobie to pytanie..ale przecież umieranie, śmierć, czy też odchodzenie..obojętnie jak kto to nazwie wpisane jest w nasze życie..a raczej w koniec naszego życia. Jednak to boli... pali ogromnym płomieniem naszą duszę..serce krwawi i zamiera w nas z rozpaczy... jednak my, którzy zostajemy musimy podjąć dalsze życie dla pozostałych żyjących członków rodziny ; dzieci, rodziców czy nawet dziadków.. żyć musimy, choć wokół nas pustka a przy stole puste miejsce..
Więc Aniu, bądź przy mężu , mów do niego cicho, zapewniaj go o swej obecności i miłości do niego..
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 14:03   Temat: Prosze o pomoc
Boże ulituj się i skróć męki konającego, a także jego żony, bo ona umiera razem ze swym mężem z niepokoju i trwogi.
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 07:31   Temat: Prosze o pomoc
Cytat:
nie sadzilam ze tak dobry czlowiek moze cierpiec tyle Panie zbierz Go juz niech nie cierpi

anka1 mu7sisz wytrzymać!!!!! Jestem z Tobą.. - z wami... modlę się, modlę się żarliwie, choć tego nie widzisz i nie słyszysz, modlę się o spokój, o wytrwałość i godne odejście Twego męża z tego padołu płaczu, a sądzę, że bardzo wiele osób z tego forum modli się również.
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 19:45   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
Dziekuje z calego serducha jest ze mna moja kochana ciocia ktora ma 62 lata nie chce zebym w tych ciezkich chwilach byla sama maz spi ciagle noga mu wystawala z lozka poprawilam ja a maz nawet nie drgnął jeny jak ja bede zyc bez mojego serduszka mojego Zbyniunia juz tesknie Boze pomoz mi prosze

Jesteśmy z Tobą.. i wspieramy Cię z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie upadaj na duchu...

[ Dodano: 2011-09-12, 20:47 ]
Dobrze, że jest z Tobą inna osoba, dobrze że ciocia zechciała być w takiej chwili, we dwie raźniej i zawsze możesz chwilę odpocząć...wiedząc, że przy Twym mężu jest ktoś, kto nie pozwoli by cierpiał a i Tobie poda pomocną dłoń
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 16:17   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
Wyszlam z pokoju meza bo sie jednak boje ze nie dam mu odejsc a myslalam ze dam rade :( jest mi tak bardzo zle rycze jak bobr co mam robic ??????????nie mam slow

Ania, czy był lekarz lub pielęgniarka???? Dzwoniłaś???
Modlę się ze wszystkich sił, byś zniosła to, co los każdemu przeznaczył... i myślę o sobie, czy ja też będę tak dzielna????

[ Dodano: 2011-09-12, 17:18 ]
...i płaczę, płaczę razem z Tobą, nad twym mężem, nad Twoim niepokojem i rozterkami..i płaczę myśląc... kiedy to zacznie się u nas..za miesiąc, tydzień, dzień..czy może wcześniej
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 14:50   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
Kochani co mam zrobić jak wiecie maż mój ma guza (przerzut) do buzi cały czas rusza go ręką leci krew przeszkadza mu to ale niestety nie mogą go operować :( czy mam mężowi przywiązać ręce do łóżka jeny jakie to straszne :uuu: gorączka wzrasta jest 38,2 :-( pozdrawiam co mam zrobić?????????????

Ania 1 lekarz i to jak najszybciej...
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-11, 13:08   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
w miarę możliwości będę pisać to dla WAS :sun: :heart:

Pisz, pisz dziewczyno, Bo Twoje milczenie przyprawia mnie o "gęsią skórkę" na plecach i rękach... i boję się....
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-11, 10:24   Temat: Prosze o pomoc
Aniu 1 co u Was nowego?? czy stan zdrowia męża uległ jakiejś zmianie??? a może jest poprawa??? napisz martwi mnie ta cisza na Twym wątku....

[ Dodano: 2011-09-11, 13:33 ]
Anka1 boję się tej ciszy u Ciebie.... daj znać choć jednym słowem...
Modlę się by było wszystko w porządku....z całego serca i swoich sił
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-10, 10:22   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
modle sie do Boge zeby Go juz wziol zeby nie cierpial a z drugiej strony chce zeby byl ze mna jak najdluzej jeny jaka jestem egoistka Boze co mam robic ????

Każda z nas chciałaby ulżyć swej bliskiej kochanej, najdroższej osobie, więc wcale nie jesteś jak to piszesz "głupia", bo każda z nas chciałaby osoba którą kochamy pozostała z nami jak najdłużej, ale przeraża nas cierpienie tej osoby, i jej męczarnie - bo nam się mimo zapewnień, że n ie czują bólu i nie cierpią - że jednak cierpią i to okrutnie.. Pozdrawiam Cię serdecznie i tulę do serca...
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-09, 20:57   Temat: Prosze o pomoc
Ania 1 co u Was????
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-09, 18:15   Temat: Prosze o pomoc
anka1 napisał/a:
pomocyyyyyyyyyyyy

Aniu mogę się tylko modlić się by Twój mąż nie cierpiał i byś Ty wytrzymała i była tak dzielna - do końca się nie poddawała jestem swymi myślami z Tobą i z twym mężem. Właśnie wróciliśmy z COI w Warszawie.. jestem zmęczona, ale czytam Twój ątek

[ Dodano: 2011-09-09, 19:19 ]
miało być wątek, a wyszło "ątek"
asereT

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-07, 13:33   Temat: Prosze o pomoc
Wspieram Cię z całych moich sił.... trzymaj się i nie poddawaj..top są ciężkie chwile.. mnie też to czeka wcześniej lub później....więc .. eech co tub dużo mówić wsparcie innych będzie i mnie potrzebne...

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron