1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
asia88
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-08-03, 23:03 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Kochana Kredko,ja również przeczytałam cały twój wątek, bo widzę,że masz podobny stosunek do Taty jak ja i podobnie jak Twój tata i mój jest chory na tę straszliwą chorobę....
Kocham Tatę bezgranicznie,miłością bezwarunkową. Jest dla mnie niemal całym światem, człowiekiem niemal idealnym. Zawsze wszyscy mówili,że jestem ukochaną córeczką tatusia i zawsze czułam się bardziej związana z Tatą niż z Mamą. Z byle problemem biegłam do Taty. Wiadomość o Jego chorobie była dla mnie szokiem.... Największym życiowym dramatem. Wylałam wiele łez przed i po operacji, potem zapalił się promyczek nadziei,że wszystko będzie dobrze. Aż do teraz kiedy najprawdopodobniej Tata ma przerzuty... Nie umiem się z tym pogodzić i nigdy się nie pogodzę. Zabija mnie bezsilność i jego bezbronność... W chwilach zwątpienia nie chce mi się żyć, ale chce żyć dla Taty,dlatego życie bez niego nie miałoby dla mnie sensu... |
|
|