1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: wycinek z żołądka |
atthedisco
Odpowiedzi: 334
Wyświetleń: 188830
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-07-29, 12:02 Temat: wycinek z żołądka |
Gabi, trzymam razem z rodzina mocno za Ciebie kciuki! Nie daj się temu cholerstwu!
Pozdrawiamy! :* |
atthedisco
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-03-01, 19:56 Temat: wycinek z żołądka |
Witaj gabi30, jak tam? jakieś efekty po Nutrison Powder ? |
atthedisco
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-02-22, 18:47 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30, jutro w aptece dowiem się czy wg coś takiego maja.. ale jutro tez kupie Tacie zawiesinę Megalia więc zobaczymy czy będą jakieś efekty |
atthedisco
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-02-22, 17:56 Temat: wycinek z żołądka |
Witam jestem ciekawa czy widać już jakieś efekty picia Nutrison Powder ? wiem że to za szybko no ale jestem ciekawa bo zastanawiam się nad kupnem tego dla Taty |
atthedisco
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-02-21, 16:19 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30, witam
chyba polece do apteki kupić Tacie tą odżywkę!
mam nadzieje że pomoże Ci podwyższyć wage
ile mniej więcej kosztuje ta odżywka? |
atthedisco
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-02-12, 17:53 Temat: wycinek z żołądka |
Witaj gabi30, przykro mi z powodu Twego złego samopoczucia, być może nie możesz spac wnocu ze względu na chemie która miałas? Mój Tata ma ten sam problem z tym ze Tata bierze leki na plecy ktore są także nasenne i pomagaja.
Wg mnie wizyta u psychoonkologa jest bardzo dobrym pomysłem, i mam nadzieje ze znajdziesz kogos takiego bo mi i Tacie się to nieudało, ale trzymam kciuki że Ty znajdziesz! Nie wiem jak wygląda opieka zdrowotna u Ciebie ale kiedy moj Tata był na wizycie u psychologa to wyszedł ogromnie zawiedziony ponieważ wizyta trwała ok, 15 minut i psycholog nie zrobiła wszystkieog co pomogłoby Tacie psychicznie..
Trzymam kciuki za dalsze leczenie, i przesyłam razem z Tatą dużo uśmiechu i pozytywnej enegrii! |
|
|