1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Chłoniak DLBCL typ GCB IV B. |
babinka
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 39163
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-03-09, 07:38 Temat: Chłoniak DLBCL typ GCB IV B. |
Oby tak dalej pozdrawiam serdecznie. |
babinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2015-09-24, 16:03 Temat: Chłoniak DLBCL typ GCB IV B. |
Cieszę się bardzo,jeszcze jedna bitwa wygrana!!! Pozdrawiam serdecznie |
babinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2015-04-14, 20:46 Temat: Chłoniak DLBCL typ GCB IV B. |
Hej ambra,fajnie,ze Tata dobrze się czuje w peruce(ja niestety nie bardzo,pomimo,że bliscy twierdzą,że super ,że idealnie dobrana itp., faktycznie korzystam,z tym,ze latem planuję turbano-chusteczkę),na pewno to b.ważne w sytuacji utraty włosów.
Co do miodu,czy innych 'pomocników" nie używam,może dlatego,że od razu przy I chemii,poinstruowano nas o ostrożności przy stosowaniu innych niż lekarze przypisują środków.III chemia na mnie wpłynęła destrukcyjnie,ogólnie brak siły,poty i brak energii,która mnie całe życie roznosiła,mam nadzieję,ze to się zmieni i siły witalne znowu wrócą.
Pozdrawiam |
babinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2015-04-02, 13:18 Temat: Chłoniak DLBCL typ GCB IV B. |
ambra- mała podpowiedz odnośnie peruki, jeżeli Tata się zdecyduje poproś lekarza hematologa o wystawienie odp.dokumentu z którym będziesz musiała udać się do jednostki NFZ po zatwierdzenie i dopiero do sklepu,jest dofinansowanie w kwocie 250,00 zł na zakup takowej.Pozdrawiam |
|
|