1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz płuca prawego |
banialuka
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 21799
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-26, 21:33 Temat: Guz płuca prawego |
Dorika35 cieszę sie z tych dobrych wiesci i trzymam kciuki za Twoją mamę. Pozdrawiam |
Temat: Guz płuca prawego |
banialuka
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 21799
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-06, 21:46 Temat: Guz płuca prawego |
Dorika35 witaj
Moja mama również jeździ do Łodzi na Paderewskiego. Jeżeli chodzi o lekarzy to szczerze powiedziawszy nie mam zbyt dobrego zdania ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii. Moja mama była operowana w Tuszynku i tam też była leczona chemia do operacji a po operacji pozostawiona sama sobie Więc znajomi polecili mi dr. Ułańską (prywatnie przymuje na ul. Kopernika w klinice prywatnej bodajże Multi Med) Jeżeli chodzi o wizyte prywatną byłam bardzo zadowolona,poswięciła mi sporo czasu, ponieważ przyjmuje na oddziale chorób rozrostowych wiec zaraz zapisała mame na chemie. Ale niestety na oddziale nigdy nie miała czasu porozmawiac Na moje oko to chemia będzie zalecona ze wzgledu na przerzuty w węzłach i wysoki stopień złosliwości G3. Jeżeli sie myle to moze ktoś bardziej obeznany mnie poprawi.
W razie jakichkolwiek pytań słuzę pomocą. Pozdrawiam |
|
|