1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Trepanobiopsja - nacieki nowotworowe |
beata79
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16093
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2018-08-20, 08:51 Temat: Trepanobiopsja - nacieki nowotworowe |
Skąd jesteś Bohun? Jaki region Polski? Ja osobiście zawsze będę polecać docenta Wojciecha Jurczaka z Krakowskiego Szpitala Uniwersyteckiego, bo sama doświadczyłam jego niesamowitej wiedzy i doświadczenia w chłoniakowych tematach.
Na Twoim miejscu poczekałabym na decyzję Twoich obecnych lekarzy w sprawie leczenia jakie chcą u Ciebie zastosować, a później tą decyzję skonsultowałabym z innym chłoniakowym autorytetem. |
Temat: Trepanobiopsja - nacieki nowotworowe |
beata79
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16093
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2018-08-19, 19:57 Temat: Trepanobiopsja - nacieki nowotworowe |
Bohun, ja 7 lat temu zachorowałam na nieklasyczną postać chłoniaka :"nieklasyfikowany chloniak posiadający cechy wspólne hodgkina i DLBCL". Nie miałam kompletnie żadnych objawów prócz powiększonego węzła podrzuchwowego, który był niemal widoczny gołym okiem. Hematolodzy mieli spory problem z diagnozą i węzeł badało kilku patomorfologów. Dopiero w Krakowie w szpitalu uniwersyteckim otrzymałam dobrą diagnozę i wdrożono leczenie, które dało rezultaty. Ja również polecam zwrócić się do dobrego hematologa, który ma doświadczenie z nieklasycznymi postaciami chloniaka. I głowa do góry! |
|
|