1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nadzieja - komentarze (vf7) |
bogna-bb1
Odpowiedzi: 445
Wyświetleń: 70825
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-01, 20:43 Temat: Nadzieja - komentarze (vf7) |
Moja mama już 5 lat nie żyje a ja wciąż mam chwile gdy muszę się wypłakać ale tak żeby mnie nikt nie widział,to pomaga na jakiś czas.A zdjęcia mam nawet z pogrzebu i trzymam je głęboko schowane bo są tylko moje. Dostałam je od sąsiadki, która je robiła i będę jej wdzięczna do końca życia.Jak bardzo tęsknię to wtedy otwieram album i sobie popłaczę. to daje mi siłę do dalszego życia. To prawda pierwsze święta bez mamy -ciężko. Popłaczecie sobie przy wigilii, ale potem będzie stopniowo lepiej. Po prostu przyzwyczajamy się do tej sytuacji.Może trochę bez ładu i składu ale pisze to prosto ze swojego serducha. Gdyby nie to, że jedna córa miała 1,5 roku a druga miała się urodzić za 4 miesiące i świadomość, że mąż jest ze mną chyba bym nie wytrzymała tego wszystkiego, a relanium też brałam chociaż w ciąży byłam, wskazania lekarskie, że tak będzie lepiej dla dziecka. Jeśli chcesz pogadać to pisz, możemy nawet pogadać przez telefon jeśli będziesz tego potrzebowała. Wiem co przeżywasz i trzymaj się. |
Temat: Nadzieja - komentarze (vf7) |
bogna-bb1
Odpowiedzi: 445
Wyświetleń: 70825
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-19, 11:55 Temat: Nadzieja - komentarze (vf7) |
Ja też się poryczałam, bo przypomniała mi się moja mama w ostatnich dniach. Taka biedna i chuda, nie mogąca już wstać z łóżka.Nadziejo trzymaj się, ale mimo wszystko zazdroszczę Ci bo masz jeszcze swoją mamę. Bądź przy niej cały czas, tego żadna paskuda Wam nie odbierze. |
|
|