1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
danisella

Odpowiedzi: 445
Wyświetleń: 70825

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-29, 09:42   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
ja na pogrzebie mojej mamy poprosiłam o nie składanie kondolencji, bo nie wytrzymałabym tego. U mnie dziś równe 4 miesiące jak umarła mama.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-27, 20:58   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
nadzoeja wiesz ja przez momnet tak sobie pomyślałam, że może Twoja mama jedzie teraz po bandzie na granicy wytrzymałości i zabije tego intruza. śłyszałam o takich wypadkach beznadziejnych, a potem nadle odbicie od dna, chciałabym Wam tego zyczyć z całego serca.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-23, 21:04   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
nadzieja, moja mama chociaż wiele lat nie była w kościele chciała żeby odwiedził ja ksiądz i żeby miała pogrzeb katolicki. Stało sie tak jak sobie zyczyła. Pamiętam , że po przyjęciu ostatnich sakrementów zasnęła, a wcześniej na widok księdza uśmiechnęła się jakby oczekiwała na niego.
Dziś ja byłam u onkologa, notabene tego który prowadził mamę, żeby nie tłumaczyć wszystkiego od poczatku. Dostałam skierowanie na usg piersi i mammografię, liczyłam na badania genetyczne, ale onkolożka powiedziała, że nie ma potrzeby. Wystarczy zrobić te i kontrolować co roku. No nic zastosuje się.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-20, 19:45   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadzieja ja w końcowym stadium mojej mamy też lecialam na prochach: pramolan i stimuloton, niektórzy są przeciwni braniu leków, ale ja nie spałam, w dzień latałam jak nakręcona sama nie wiem skd brałam siły, wiecznie byłam taka podminowana i nie miałam apetytu schudłam 6kg, a ważę niespałna 50kg w normalnych warunkach zatem też byłam szkielecikiem.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-17, 20:43   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
straszny widok, może ktoś będzie nad Wami czuwał i nie potrwa to długo, bardzo mi przykro, ale tak będzie lepiej dla Was obu
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-13, 21:28   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Zebra widzę, że jesteś z Gdańska, ja z gdyni, gdzie się leczycie?
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-12, 21:11   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu Twoja mama nie poddaje się i walczy, ja swoja prosiłam, żeby walczyła ale nie chciała, bądź nie miała sił. Pamiętam jak na mnie patrzyła, jednak jej spojrzenie, takie mialam wrażenie jakby chciała się napatrzeć na zapas, bo wiedziała że odchodzi.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-06-15, 14:10   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadzieja tak mi przyszlo, wiem jak straszne są takie slowa , że najbliższa osoba musi odejść. Życzę Ci dużo sił.
danisella

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-06-12, 20:14   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Przykro mi, wiem jak cięzko patrzy się na najbliższą osobę, ktora tak gaśnie. Może jeszcze się uda! Pozdrawaim serdecznie

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron