Autor |
Wiadomość |
Temat: guz płuca z przerzutami do mózgu |
domina
Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 34210
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-03-18, 00:21 Temat: guz płuca z przerzutami do mózgu |
LILALOU, tak bardzo mi przykro, tak czekałam na wiadomość od Ciebie że z Twoją mamusią juz lepiej że może juz jesteście w domu...
A tu dowiaduję się że Twoja mamusia odeszła do Domu Niebieskiego.
Bądź silna, byłaś przy swojej mamusi, walczyłaś razem z nią to wiele dla niej znaczyło.
Już nic nie będzie takie samo....
Niech Twoja mamusia spoczywa w pokoju [*]
My nadal walczymy i błagamy o cud..... |
domina
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-03-14, 23:57 Temat: guz płuca z przerzutami do mózgu |
lilaou, dziękuję za wsparcie. Na dziś mamusia czuje się dobrze, martwi ją środowa chemia czy wyniki sie poprawiły czy ja dostanie, mam nadzieję że tak, bo objadanie się stekami i kaszanką było na nic ::::::(
Mamusia na dzis zaplanowała kolejne porządki w których aktywnie brała udział, raz wspomniała że głowe ma jakąś dziwnie nie swoja ale po godzinie jak zapytałam było już ok. W nocy nawet tabletli p/bólowej nie brała więc jest ok.
Lilaou mam nadzieje że Twoja Mama juz niedługo wróci do domu i będzie w dobrej formie. Musimy być silne dla Naszym Mam one zawsze były przy nas. |
domina
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-03-13, 23:42 Temat: guz płuca z przerzutami do mózgu |
lilaou, jak Twoja mamusia jest jakaś poprawa, jak sobie radzisz?
Trzymam Za Was mocno kciuki.
Moja mamusia w dobrej formie tylko 10 miała dostać 5 cykl chemi i niestety hgb za niska 8,8 i mamy tydzień aby podnieść się z anemii. 16 marca kolejna próba oby sie udało.Mamunia samodzielna gotuje na potęgę coś posprząta jest cudownie oby to trwało... |
domina
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-03-02, 20:21 Temat: guz płuca z przerzutami do mózgu |
lilaou, Ja też razem z mamusia walczę z tym paskudztwem z tym że moja mamusia jest na chodzie w chwili obecnej jesteśmy w trakcie chemioterapii skończone 4 cykle a przed nami jeszcze 2. Po 3 cyklu były badania i guz zmniejszył się w płucu o połowę niestety na głowę chemia nie zadziałała lekarz zlecił naświetlania. Po naświetlaniach stan neurologiczny mamusi bardzo się poprawiła zaczęła myśleć logiczniej nie zasypia w każdym momencie jest duża poprawa.
Życzę aby Twoja mamusia przede wszystkim wstała bo to będzie duży sukces.
A jaką dawkę dexametazonu Twoja mamusia przyjmuje.
Życzę dużo siły |
|