1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy - płuco prawe. |
edzia011082
Odpowiedzi: 397
Wyświetleń: 85585
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-05-26, 22:57 Temat: Rak płaskonabłonkowy - płuco prawe. |
... kiedy tak bardzo trudno wierzyć że będzie dobrze ;( widząc jak się czuje i co się z nią dzieje ( woda zaczyna się zbierać w brzuchu i prawa noga spuchnięta jak balon). A mi tak bardzo ciężko że nie mogę nic zrobić by jej pomóc była i jest moją najlepszą przyjaciółką, rozumiemy się bez słów... zawsze się śmiałyśmy że porozumiewamy się telepatycznie . Życie nie dało jej zbyt wielu przyjemności a teraz kiedy mogłaby cieszyć się wnukami... to niesprawiedliwe dlaczego?? dlaczego tylu ważnych dla nas ludzi musi tak cierpieć??
dzisiaj DZIEŃ MATKI.... nasz ostatni i tak ważny
dziękuję Ci bardzo za dobre słowa staram się być silna ale czasami nie mam już sił udawać że jest OK chciałabym położyć się obok niej i razem z nią.... tak bardzo ją kocham |
Temat: Rak płaskonabłonkowy - płuco prawe. |
edzia011082
Odpowiedzi: 397
Wyświetleń: 85585
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-05-25, 09:25 Temat: Rak płaskonabłonkowy - płuco prawe. |
weszłam tak przypadkiem... i serce mi pękło u mojej mamy zdiagnozowano raka jelita grubego z przerzutami do wątroby 21.01.2009 i... teraz przyszedł ten czas którego najbardziej się boje . Przeczytałam wszystkie twoje wpisy i tak jakbym czytała o własnym życiu.... moim i mojej kochanej mamy. Tydzień temu odebrano nam nadzieje " teraz to kwestia czasu" tak pożegnano nas na onkologii Przykro mi z powodu Twojej mamy |
|
|