Autor |
Wiadomość |
Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
erin29
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 42199
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-12-30, 13:37 Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
agamaz napisał/a: | Tak mi Jej strasznie brakuje,wszystko się wali bez niej ,wszystko straciło sens. |
Przytulam Cię mocno kochana |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-12-29, 17:10 Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
Soja znam ten ból . Mój synek 4 lata Potrafi tak nagle rozpłakać się za Dziadkiem że czasem aż ciężko Mi złapać powietrze
A jak zaczyna mówić że on nie chce aby dziadek był aniołkiem , tylko żeby był Jego Edkiem - to mam dość
[ Dodano: 2011-12-29, 17:14 ]
Berta napisał/a: | erin29, taka teściowa to skarb,a skarb najlepiej głeboko
zakopać...ups to taki żarcik |
Berta ale są też plusy jej wypowiedzi - jak Małżowinek zaczyna się rzucać nie wiadomo o co ,
wtedy zawsze mówię spokojnie : Co nie całowała Mamusia , nie przytulała - działa zawsze , rozładowuje napięcie i po kłótni |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-12-29, 16:59 Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
Niki absolutnie nie musisz przepraszać - ogromne poczucie humoru mam po Mamie .
Moja Teściowa ma mnóstwo złotych myśli :
Pamiętam jak Mi kiedyś wyjechała ;
Przebierałam synka , miał wtedy jakieś 4 miesiące , pocałowałam go w rączkę ,stópkę , brzuszek - a Teściowa popatrzyła na Młodego i mówi
" Powiedz Matce żeby cię tak nie całowała , bo się jej kiedyś za każdy pocałunek rozdartym pyskiem odpłacisz " |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-12-28, 16:53 Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
My święta spędziliśmy z Teściową były to pierwsze święta bez mojego Teściunia .
Na kolację wigilijną przyjechali Moi Rodzice .
I wszystko było by ok gdyby nie życzenia od Teściowej dla Mojej Mamci
" Życzę ci zdrowia , bo barszczyku zjadłaś tak malutko jak Edek w swoje ostatnie święta "
Dzięki Bogu Mamcia ma niezłą ripostę " Też ci życzę zdrowia , ale zjadłam 2 uszka więcej od Edka "
Chyba powinnam to umieścić w wątku U Gazdy |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-12-23, 14:43 Temat: Pierwsze Swięta bez bliskich ??? |
A u Nas pierwsze Święta Bez Taty ( Mojego Teściunia )
W domu spokojna atmosfera , upiekłam ulubiony placek Teściunia
Na wigilię przyjadą do nas moi Rodzice .
Pewnie przy łamaniu się opłatkiem będzie gorzej |
|