1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak przełyłu. Operacja czy radiochemioterapia? |
gaba
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5650
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-03-10, 16:55 Temat: Rak przełyłu. Operacja czy radiochemioterapia? |
61 lat to nie jest stary nic nie rozumiejący człowiek, nawet zestresowany potrafi myśleć. Naprawdę radzę posadzić go przed komputerem i niech przeczyta wątki raka przełyku. Oswoi się z sytuacją i będzie rozumiał co mówią do niego lekarze. Pozdrawiam |
Temat: Rak przełyłu. Operacja czy radiochemioterapia? |
gaba
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5650
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-03-09, 21:29 Temat: Rak przełyłu. Operacja czy radiochemioterapia? |
Na forum nikt nie wybierze za chorego, bo nie jest możliwe przekazanie absolutnie wszystkich informacji mających znaczenie dla podjęcia decyzji. Ja mogę tylko napisać że jak dotychczas jedyną radykalną metodą walki z rakiem jest nóż. Teraz operacje nawet rozległe nie są już tak ryzykowne, techniki się zmieniają, narzędzia, opieka anestezjologiczna itp. Mogę jeszcze podpowiedzieć żeby sprawę skonsultować u jakiegoś specjalisty w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym - mają naprawdę bardzo dobrą opinię jeżeli chodzi o chirurgię przewodu pokarmowego. Może uda Ci się nawiązać kontakt z Asia19, przeczytaj koniecznie jej wątek dotyczący jej Taty. Wydaje się że ona zna wszystkie drogi w tym temacie. |
|
|