1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Kwalifikacja wojskowa (??) Osoba niepełnosprawna - Pytanie |
gabi30
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9868
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-24, 07:43 Temat: Kwalifikacja wojskowa (??) Osoba niepełnosprawna - Pytanie |
Trzeba być osobiście. Kolejka była masakryczna.Pełno młodzieży, nie było gdzie usiąść. Podeszłam do pani za biurkiem i mówię,że syn niepełnosprawny i co mamy dalej robić. Pani była na tyle uprzejma,że wzięła nas bez kolejki. Wypełniła papiery i poszliśmy do drugiego pomieszczenia na komisję lekarską. Dalej było to co pisałam poprzednio. |
gabi30
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-23, 13:32 Temat: Kwalifikacja wojskowa (??) Osoba niepełnosprawna - Pytanie |
Byliśmy. Było bardzo sympatycznie, miło i bardzo krótko. Z dokumentów wzięłam kserokopie całej dokumentacji medycznej plus kopia orzeczenia o niepełnosprawności, zdjęcie i dowód osobisty syna, zaświadczenie z LO o pobieraniu nauki i wezwanie które dostaliśmy. Komisja lekarska była krótka, zważyli , zmierzyli, przejrzeli papiery i dostał kategorię E. Koniec kwalifikacji.
Pozdrawiam Gabi |
gabi30
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-20, 10:03 Temat: Kwalifikacja wojskowa (??) Osoba niepełnosprawna - Pytanie |
Plamiasta ma 40 wiosen:-)
Santiago w pouczeniu na wezwaniu jest napisane:
osoba stawiająca się do kwalifikacji przedstawia dowód osobisty, fotografię bez nakrycia głowy,dokument potwierdzający poziom wykształcenia ( w przypadku ukończenia nauki), lub zaświadczenie o pobieraniu nauki ( dla jeszcze uczących się). Komisji lekarskiej przedstawia się posiadaną dokumentację medyczną, w tym wyniki badań specjalistycznych przeprowadzonych w terminie 12 miesięcy przed kwalifikacją.
Chyba wszystko jest wyjaśnione w tym pouczeniu. Nic nowego się nie dowiesz.
[ Dodano: 2012-03-20, 10:04 ]
mam 40 wiosen miało być. |
gabi30
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-19, 23:41 Temat: Kwalifikacja wojskowa (??) Osoba niepełnosprawna - Pytanie |
Santiago, ja w czwartek idę ze swoim niepełnosprawnym synem na kwalifikację. Jak wrócę napiszę co i jak. Wiem,że na pewno trzeba wziąć zaświadczenia lekarskie, zaświadczenie ze szkoły o pobieraniu nauki, zdjęcie. |
|
|