1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
gosiat

Odpowiedzi: 123
Wyświetleń: 37687

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2016-01-24, 12:01   Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
Przyjmij wyrazy współczucia
gosiat

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2016-01-23, 15:06   Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
Mój tatuś nie miał zatrzymania moczu, nie nadążaliśmy Go przebierać jak juz nie miał świadomości. A znaleźć aptekę w której by były pampersy graniczyło u nas z cudem. Ja myślę że dla każdej świadomej osoby załatwienie się w pieluchę czy gdzie indziej jest krępujące i nie do zaakceptowania dlatego trzeba tu delikatnie.
Ale to już nie ważne. Najważniejsze że teść jest pojednany z Bogiem i teraz nie pozostaje Wam nic innego jak być przy Nim i mówić jak najwięcej, bo mimo iż może nie jest już w pełni świadomy ale cały czas czuje. Mój tato niestety umierał w szpitalu bo przestraszyliśmy się tego co się dzieje i zabrakło Go pogotowie to ile razy Go przytulaliśmy czy mówili to Jego serce biło mocniej.
Trzymajcie się i myślę ciągle o Was.
gosiat

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2016-01-23, 08:20   Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
A może spróbujcie na razie z kaczka albo pampersem? No i na pewno nie ma sensu męczyć teścia wędrówkami nawet jeśli to tylko 5m, dla Niego nawet taki dystans to jest ogromna odległość. Męczycie się Wy i przede wszystkim teść. Najlepiej dla teścia by jak najwięcej spał, wtedy tak nie cierpi.
gosiat

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2016-01-22, 16:14   Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
Marcin,a może kupcie kaczkę i teść nie będzie musiał chodzić do ubikacji, bo to jak widać dla Niego ogromny wysiłek. Mieliśmy to samo z tatą w połowie drogi do WC już nie m miał siły, usypiał w pół drogi lub na ubikacji i ciężko Go było stamtąd wydostać.
Wiem że to strasznie brzmi, ale jak choroba postępuje tak szybko załatwcie receptę na pampersy, mogą się przydać a po co przepłacać. Nie gniewaj się na mnie za to co napisałam ale tak to wygląda.
Trzymajcie się i bądźcie przy teściu to dla N niego teraz bardzo ważne
gosiat

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2015-12-29, 16:11   Temat: Rak pluca niedrobnokomorkowy z licznymi przerzutami
Marcin nikt Ci nie powie jak szybko obecny stan może się zmienić. Mogą to być zarówno godziny, jak i dni albo i długie tygodnie czego Wam życzę z całego serca. Choroba tą jest niestety nieprzewidywalna.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron