1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz ślinianki mieszany |
goyaaa1
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 14260
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-05-20, 06:03 Temat: Guz ślinianki mieszany |
Mój tata teź odbijal sie od drzwi do drzwi zanim go zdiagnozowano. Niestety dla nas te procedury były bardzo niejasne. Równiez dostl skierowanie od lek. Rodzinnego na oddział laryngologiczny w celu biopsji itd. ale tam dowiedzial się, że na oddział przyjmują juź pacjentów zdiagnozowanych. Dronka moim zdaniem slusznie cię kieruje. Znajdx lekarza pracujacego w co i idź do niego prywatnie. |
Temat: Guz ślinianki mieszany |
goyaaa1
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 14260
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-05-14, 16:27 Temat: Guz ślinianki mieszany |
Dobry oddzial laryngologiczny jest w Katowicach Ochojcu, tam na pewno jeżeli trzeba wykonają operację. Ordynator to brdzo dobry chirurg i podejmuje się trudnych wyzwan.Minusem jest (przynajmniej w zeszlym roku tak bylo czekanie na wynik histopat. nawet miesiąc.Potem jezeli jest potrzebne dlsze leczenie chemio lub radio dają pacjentom skierowanie i z reguły chyba zalecają szpital na Raciborskiej. Tyle wiem, tam leczyl się mój tata . w Gliwicach był zdiagnozowany ale nie podjęto sie tam leczenia chirurgicznego . Natomiast z tego, co piszą pacjenci tu na forum (i z tego co tata mówił) w Gliwicach jest nowoczesny sprzęt, wiele badań wykonywanych jest na miejscu. Może ktoś kto leczył się w Gliwicach się wypowie |
|
|