1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 7
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
harieta

Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2010-05-30, 15:34   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
fantastyczne wiesci z frontu! No i gratuluje ciazy :)
bedzie dobrze!
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2010-05-09, 20:54   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83,
hej, puk, puk
czy brak wiadomosci od Was, to dobre wiadomosci?
Daj znac co u Taty
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2010-03-25, 22:20   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83 napisał/a:
Jeśli się modlicie, proszę pomódlcie się za zdrowie mojego Taty.
Dziękuję :cmok:

masz to u mnie zaklepane... jak Tata ma na imie?
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2010-02-05, 20:08   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83, daj znac co tam u Was slychac? Juz prawie miesiac nie pisalas, jak Tata?
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2009-12-28, 22:22   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83, cos cichutko u Ciebie, powiedz jak Tata sie czuje?
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2009-12-08, 20:39   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
No to trzymam kciuki, daj znac jutro po konsultacji jaka bedzie decyzja.
usciski dla Taty
harieta

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2009-12-07, 22:37   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
Witaj na forum kretka83,
Podobnie jak Ty zmagam sie z choroba mojego Taty, z roznica taka, ze niestety nie mam mozliwosci odwiedzenia go czy po prostu przytulenia. Tylko dzieki obecnym technologiom moge go ogladac i uslyszec poprzez Skypa. Tak naprawde cala walke tocza oni, moi rodzice i siostra, ktora jest na miejscu.
Moj charakter odziedziczylam niestety po Tacie, wiec oboje jestesmy dosc skryci i trzymamy nasze emocje na krotkiej smyczy. W chorobie jestem jego lekarzem, psychologiem, rodzicem na dystans (wiem brzmi to dziwnie, ale pilnuje, to badania, tu jedzenie, tu tabletki, tu szalik, itp.)
Dobija mnie, ze okazje rodzinne i swieta spedzamy osobno i dodatkowo fakt, ze tegoroczne swieta moga byc tymi ostatnimi, jednak tli sie we mnie nadzieja, ze moze nie bedzie tak zle :)
To forum dziala na mnie w dwojnasob:
raz - przypomina mi jak ulotne jest nasze zycie i ze wszystko moze sie skonczyc w okamgnieniu, wtedy doceniam kazda chwile spedzona na rozmowie z Tata
dwa - pozwala mi sie rozladowac psychicznie, wtedy kiedy juz mi sie wydaje, ze nie dam rady dalej (nie pozwala zapomniec o chorobie, ale spojrzec na nia innym okiem, glownie wtedy kiedy czytam historie zwycieskie z tym chorobskiem czy chociaz humor)

zagladaj tu kiedy Ci ciezko, wierz mi nie jestes osamotniona w swych uczuciach, zawsze jest ktos do rozmowy i wzajemnego wsparcia

sciskam mocno
Ewa

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron