1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jelita grubego |
harpiatoja
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4699
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-10-24, 08:45 Temat: Rak jelita grubego |
Ja leczyłam się w CO Gliwice, nie narzekam na tamtejszą opiekę. W razie czego, mam kontakt ze swoją "onkolożką", może Wam coś poradzi. Dzisiaj postaram się o adres i nazwisko lekarza z Zabrza, dam znać, jak będzie coś wiadomo. Dobrze, że nie zwlekacie z czasem, a co do "ludzkich" lekarzy-trudno ich znaleźć, ale spróbujmy też zrozumieć-lekarze to także ludzie, z czasem po prostu chyba uodparniają się na pewne rzeczy...Pozdrawiam Was, a zwłaszcza Mamę |
Temat: Rak jelita grubego |
harpiatoja
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4699
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-10-23, 22:05 Temat: Rak jelita grubego |
No i o to chodziło
Moim zdaniem najważniejszym jest w tym momencie dokładne sprawdzenie przyczyn niedrożności jelit. Wydaję mi się, że nie jest to sprawa do odłożenia na później. Póki Mama dobrze funkcjonuje, należy robić wszystko w tym kierunku, aby stan taki jak najdłużej się utrzymywał, zwłaszcza,że jak napisałaś stan Mamy jest poważny i jesteście świadome zaawansowania choroby. Tak jak obiecałam na pw, jutro dam znać w sprawie specjalistów. Uściski Dla Was, moc pozytywnej energii Macie jak w banku |
|
|