1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Dla mnie wyrok |
ileene
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 55663
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-19, 06:32 Temat: Dla mnie wyrok |
Tutaj masz
http://www.forum-onkologi...-mm-vt10009.htm
Post 6-8. |
ileene
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 16:28 Temat: Dla mnie wyrok |
Prawdopodobnie dlatego nie zlecił bo masz konsultację, trzeba czekać co prof. powie, jeżeli Ci ustali termin u siebie w szpitalu to tam napewno Ci zrobią wszystkie badania i co bedziesz teraz robić i potem zaś, wydaje mi się to bez sensu. Przecież i tak napewno bardzo odległego terminu mieć nie będziesz. |
ileene
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 15:19 Temat: Dla mnie wyrok |
Aha, myślałam, że do szpitala, bo pisałaś wczoraj, że Ci mówił lekarz coś o skierowaniu.
Napewno w najbliższym czasie będą zlecone! |
ileene
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 14:51 Temat: Dla mnie wyrok |
tak, zrobią Ci wszystkie badania na miejscu |
ileene
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 07:51 Temat: Dla mnie wyrok |
To jest zrozumiałe, że potrzeba czasu na oswojenie się z taką diagnozą, wszyscy tutaj to doskonale rozumieją! dzisiaj rak to nie wyrok, szanse masz, także grunt to się nie poddawać i walczyć z pozytywnym nastawieniem - dam radę i wyjdę z tego i jak piszesz będzie git.
Dzisiaj masz wizytę w poradni zapisz sobie pytania (bo wiadomo możesz być/będziesz trochę zdenerwowana)jakie chcesz zadać lekarzowi, bo coś może umknąć.
Pozdrawiam. |
|
|