1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy miałam szczęście? |
ileene
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 26119
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-12-06, 18:50 Temat: Czy miałam szczęście? |
sloneczko11, tak jak napisałam w swoim poprzednim poście. A wizyty kontrolne u pulmonologa też mogą być i nie wykluczać przy tym wizyt u onkologa. Także szukaj dobrego, najlepiej takiego, który się specjalizuje w leczeniu nowotworów płuc i idź
Pozdrawiam. |
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-11-29, 13:21 Temat: Czy miałam szczęście? |
sloneczko11 napisał/a: | Onkolog?co może mi pomóc onkolog,jak nie miałam chemii? |
Onkolog prowadzi pacjenta z chorobą nowotworową nawet jeśli jest sama obserwacja, bez leczenia chemioterapią. Powinny być normalne okresowe wizyty i co za tym idzie badania. |
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-28, 16:13 Temat: Czy miałam szczęście? |
To jest dobre pytanie dlaczego dali Ci taką a nie inną szczepionkę. Te pytania, które stawiasz w powyższym poście zadaj doktorowi, bo należą się wyjaśnienia i nie pozwól się zbyć! |
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-28, 15:37 Temat: Czy miałam szczęście? |
Ale to jest w tym wszystkim dziwne, że nie dostałaś żadnej umowy dla siebie, przecież też chodzisz do innych lekarzy i to też jest jakaś informacja dla nich jakie Ty szczepionki bierzesz i będzie to trwało 2 lata. A próbowałaś może już prosić wcześniej o tą umowę?
I oczywiście dobra decyzja o rezygnacji. |
|
|