1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuc niedrobnokomórkowy |
ileene
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17827
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-04-20, 08:46 Temat: Rak płuc niedrobnokomórkowy |
|
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-11-07, 14:38 Temat: Rak płuc niedrobnokomórkowy |
Jolana, niestety tego nie odczytałam i raczej nie rozszyfruję. Próbowałam to jakoś ogarnąć. Wygląda to na RR, ale czy na pewno, nie wiem.
Wiem, że przed tym zapisem jest bodajże EKG - RZM. Lewogram szerokie zespoły QRS. Nie znam się na zapisach EKG i nie chcę wprowadzać w błąd |
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-11-07, 12:31 Temat: Rak płuc niedrobnokomórkowy |
Eufrazja napisał/a: | Praktycznie nic nie je |
Niech chociaż więcej pije.
Jolana napisał/a: | Przyczyna odmowy do szpitala - brak wskazań ( chyba pilnych?) |
Tak - brak pilnych wskazań.
Przede wszystkim jak będziecie w szpitalu w poniedziałek, powiedz o wszystkim onkologowi, niech powie co w razie czego macie robić, że Was nie chcieli nigdzie przyjąć, że mieliście też skierowanie do tego szpitala i to też nie pomogło, a przecież w takiej sytuacji pomoc musi być udzielona. |
ileene
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-11-05, 11:49 Temat: Rak płuc niedrobnokomórkowy |
a kontaktowałaś się telefonicznie z onkologiem w sprawie tej utrzymującej się gorączki? to prawdopodobnie jest skutek chemioterapii. |
|
|