1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Dół , mega kosmiczny dół :-( |
infinity
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 8371
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-09-12, 23:36 Temat: Dół , mega kosmiczny dół :-( |
Pewnie, ze dasz rade
a gorsze dni miewamy wszyscy, bo jestesmy tylko ludzmi a to wszytsko to jest cena milosci
wyslalam Ci pw |
infinity
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-09-12, 23:18 Temat: Dół , mega kosmiczny dół :-( |
Pomysl nad tymi nieistotnymi sprawami, o ktorych mowi lekarzowi - bo dla niej sa istotne. Moze latwiej bedzie Ci zrozumiec mame i jej decyzje, leki...
Pozdrawiam |
infinity
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-09-12, 22:57 Temat: Dół , mega kosmiczny dół :-( |
Jak ja Ciebie rozumiem.
''I to chyba na prawde moj egoizm , wole byc na Nia zla , niz sie martwic ze odchodzi..''
Odczuwalam dokladnie to samo, ciezko jest mi to wytlumaczyc ale w tym czasie mozesz doswiadczac mnostwa nowych emocji, o ktorych istnieniu wczesniej nie mialas pojecia I MASZ PRAWO SIE TAK CZUC.
Nie nazwalabym tego egoizmem, tylko instynktem samoobronnym....My - rodziny osob chorych onkologicznie rowniez musimy pomyslec czasem o sobie, bo predzej stres nas zabije niz genetyczne dziedziczenie...
Piszesz, ze w pracy nabierasz dystansu - wiec sobie pracuj
Jestes przy mamie, wspierasz ja, robisz ABSOLUTNIE WSZYSTKO co robic powinnas, ale nie masz mozliwosci dokonywania za nia wyborow.
|
|
|