1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
izowita

Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2012-10-24, 20:34   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83 napisał/a:
W mieszkaniu Rodziców jest trudniej... U siebie w domu nie myślę tak cały czas... A tam - wszystko Go przypomina...

Dokładnie to samo czuję ...

kretka83 napisał/a:
Od razu pomyślałam, że to Tata daje nam znak, że jest obecny. I naprawdę w to wierzę :) To dodaje sił.

Zazdroszczę Ci bo ja nie czuję taty ani przy jego grobie ani w domu rodziców. Choć tam jest mi trudniej bo każdy kąt mi go przypomina. Ale gdzie on jest - nie wiem.
Na razie am takie dziwne uczucie, ze Tata po prostu na jakiś czas wyjechal ale wroci ....
izowita

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2012-10-22, 09:46   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
kretka83 napisał/a:
Przeżywam to wciąż i wciąż... Zamiast się skupić na tym, żeby odpocząć (jestem wykończona po dwóch dobach z tak małą ilością snu, serduszko mi pika niespokojnie) to ja siedzę na forum i czytam cudze historie. Tak jakby mogło mnie pocieszyć, że inni też przez to przeszli...

Mimo, ze jestem tu z Wami od niedawna bo trafiłam tu dopiero pod koniec naszej wojny, też zostałam, też czytałam te opowiesci. Pocieszenia mi to nie przyniosło ale miałam bardzo podobne odczucia. Po 10 dniach czuję się nadal tak samo choc czuję, ze adrenalina powoli odpuszcza ujawiniając słabosci organizmu ...

Trzymaj się bo ciezki okres przed Tobą, przed nami ......
izowita

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2012-10-20, 19:09   Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie?
Strasznie mi przykro :(

- zazdroszczę tego, że trzymałaś go wtedy za rękę. Moj Tato umarł tydzien temu w nocy, gdy mnie przy nim nie było ... Ja się popłakałam i spokoju we mnie nie było ale też poczułam ulgę, że odszedł bez bólu. Tego bałam się najbardziej.

Trzymaj się i dbaj o Mamę ...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron