Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
jo_a
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 16411
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 23:54 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
Belunia141, energię masz zachować. Ale szanować czas i pracę innych.
Jeżeli jest rozsiew do mózgu, to najprawdopodobniej jest to przyczyna splątania. |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 23:51 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
Belunia141, Są meta (przerzuty,m rozsiew) w mózgu, płucach, wątrobie. Z poprzedniego opisu wynika, że do kości także....
Powtarzam, ja uważam, że nie jest dobrze...
Ja nadal uważam, że splątanie może być wynikiem przerzutów (być może ich rozrostu) w mózgu.
PS Proszę (w imieniu moderatorów też[se poleciałam]) o zamieszczanie wyników wraz z datami. Jeżeli nie ma możliwości skanowania. |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 23:42 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
Wrrrr, to odbierz wynik, zamieść i czekaj na odpowiedź!
Cofnęły się meta z mózgu i kości? |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 23:39 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
"Kobito", weź uporządkuj wyniki.
Cytat: | To meta do mózgu było wykryte w końcówce ubiegłego roku. |
Wpisy w wątku są: styczeń 2012 i dziś! To co zacytowałam. |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 23:32 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
Belunia141 napisał/a: | Wysłany: Dzisiaj 22:29 Pacjent: mój Tato, 59 lat
Rozpoznanie:
Rak płuca lewego T1N2M1 (rozsiew do mózgu, płuc i wątroby). |
Kicia, przykro mi... |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-11-18, 22:36 Temat: Gruczolakorak płuca lewego -chemioterapia Alimta |
Belunia141, nie jest fajnie. Splątanie może być związane z rozsiewem Cytat: | (rozsiew do mózgu, płuc i wątroby) |
Siły życzę |
|