Autor |
Wiadomość |
Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
jo_a
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 50416
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-11, 22:21 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Cytat: | Chyba się zgubiłem ... |
Jakoś mnie to nie dziwi....
Cytat: | Tytus?? : |
Cytat: | na drugie Romek | Na trzecie A'Tomek |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-11, 22:17 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Oczekuję jutro na TAK wiążące rady. "Poddaj się" nie wchodzą w rachubę :P Teraz myśl.... Jak mi pomóc |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-11, 22:08 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Cytat: | Jak ja nie lubię tego imienia |
Przepraszam, Zenonie.
A kiedyś myślałam, żeby tak synowi na imię dać :D
Wolisz "Edwardzie"? |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-11, 21:48 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Maćku76, nie siej paniki...
Kanapa czeka |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-08, 17:14 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Sobota, 12.01.2013, godz.: 17.30, Katowice, "Camelot".
Mark i Maćku76 mają mieć paszporty, przetrzepiemy im kieszenie |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-07, 21:26 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Maćku76, nie <;lksjjshhjg> Ty wiesz co :P
Musisz coś wykombinować, większość jest za sobotą, 12
juś, a w drugą może Mark <he he, się ucieszy >.
Nie wspomnę o mojej gościnnej kanapie, którą wzgardził ostatnio kolega Maćku76 |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-07, 20:27 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
jusia, skarbie...
Ale to Mark nie lubi piątków <lol>
Cytat: | Zapomniałem, wolałbym sobotę ( to chyba 12-ty ). |
A Maćku76 WSZYSTKIE soboty ma zajęte (wolę nie wiedzieć z kim i gdzie )
A propo's juś, może TYM razem? |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-06, 22:42 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Wstępny termin do wyboru: 11 czy 12 stycznia 2013?
Ponawiam pytanie: Cytat: | czy będziemy chcieli też pograć w tzw międzyczasie np w kręgle i piłkarzyki, pogadać... |
Cytat: | i czy będziemy ?? |
Od tego zależy wybór knajpy. |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-19, 20:49 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Propozycje lokal(ów) są. Teraz zależy czy będziemy chcieli też pograć w tzw międzyczasie np w kręgle i piłkarzyki, pogadać...
I pytanie: czy Maćku76, załatwisz jakiś facetów? Bo sam nie obskoczysz na parkiecie wszystkich dam. Wiesz, dbam, żebyś się za bardzo nie spocił |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-16, 22:21 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
19 czy 26 styczeń 2013? |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-10, 18:50 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
A Zosia 62 woli Marysię |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-09, 19:56 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Cytat: | ładnie nam się zaprezentował |
Paski mu się domaluje.
Hasło jest, Śląska Grupo Wsparcia.
Odzew jakiś? |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-09, 19:30 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
Maciek76, nie psuj mi tu budowania napięcia, już Zoja 62, spieprzyła wyjaśnieniem, ze to nie Ty nabrudziłeś w kibelku :P Ciekawe czemu nie zareagowałeś na tanie wino. Pewnie waliliście coś jeszcze z Markiem po bramach :P
A paseczki! Tak, cudowne!
Mam nadzieję, że szykujesz się już na tańce "opłatkowe".
Relacji nie będzie, bo co tu relacjonować? Ludzie są cudni. Zawsze to mówię. Pośmialiśmy się, porozmawialiśmy o życiu, zaplanowaliśmy kolejne grandzenie (nomen omen, dziadzie). Opowiedzieliśmy jak jest u Gazdy.
Nie byliśmy całkiem grzeczni. Poprzestawialiśmy stoliki, nauczyliśmy (ja) panią kiedy zmienia się coś na stole. I kiedy sprząta się w toaletach. Niektórzy grzebali po szufladkach. Czuliśmy się jak w domu. Zachowywaliśmy się dość głośno, bo było nas "kilka osób". A od jednego do drugiego końca stołu była taka sobie odległość.
Koniec relacji. |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-09, 18:51 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
To ja Wam opowiem, zdjęcia były! Wszyscy pstrykaliśmy. Ale... Aparat został w knajpie, niestety, kto nie ma w głowie ten i w kieszeni traci.
Nie obgadaliśmy nikogo z forum, bo zabrakło nam czasu, knajpę zamykali więc musieliśmy tanecznym krokiem udać się z tanim winem na skwer... Niestety tanie wino ma za mało % i nie dało się pić, bo zrobiły się lody :P
Powiem tylko, że Maciek nie był jedynym błogosławionym między niewiastami. Nasze forumowe koleżanki zadbały o męskie towarzystwo. Cleo miała zamiar tańczyć na stole, a Mark dostał ode mnie serduszko z okazji zbliżających się WalĘ_tynków.
Zapytam jeszcze ogół: Lubicie ogrodniczki na męskich pośladkach?
WCALE nie było grzecznie, było normalnie, jak to z nami.
Jest propozycja powtórzenia szaleństw ze zdwojoną siłą. Ktoś musi odrobić niezapłaconą kawę
Koleżanko, termin ustalamy, bo miejsce już podobno mamy |
jo_a
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-09, 17:36 Temat: Może Stolica? To może i my byśmy... |
No oczywiście. O ile nie liczyć rzy.ania do umywalki |
|