1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: DRP. prosze o pomoc!!! |
jusia
Odpowiedzi: 133
Wyświetleń: 40753
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-24, 20:43 Temat: DRP. prosze o pomoc!!! |
Pati,przyjmij ode mnie najszczersze wyrazy współczucia...
[*] |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-05, 12:36 Temat: DRP. prosze o pomoc!!! |
Pati,sama wiesz,że zostało Wam malutko czasu.
Bądź przy Tacie,trzymaj za rękę,powiedz to co jeszcze byś chciała powiedzieć i pozwól odejść gdy nadejdzie ta chwila.
Będzie to bardzo,bardzo trudne,ale pomóż Tatusiowi przejść na drugą stronę w ciszy i w spokoju
Bardzo mi przykro.. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-01, 18:38 Temat: DRP. prosze o pomoc!!! |
Patii napisał/a: | pielegniarka bedzie w poniedzialek |
Nie musisz czekać do poniedziałku.Tak jak pisałam,jak tylko coś się stanie niepokojącego to dzwoń do hospicjum.Tatuś nie może cierpieć.Telefonicznie też mogą pomóc.Ja tak robiłam. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-01, 18:18 Temat: DRP. prosze o pomoc!!! |
Patii napisał/a: | .Chciałam zapytać,czy dawka morfiny,ktora dostaje tata jest juz duża,czy to dopiero minimalna dawka? |
Bardzo mi przykro,że Twój Tatuś tak cierpi.
Jeśli ból nie będzie ustępował to z pewnością lekarz zleci silniejszą dawkę.
Kiedy ma być kolejna wizyta lekarza lub pielęgniarki?Czy to są wizyty z hospicjum?Jeśli tak,to z pewnością wiesz,że zawsze można z nimi kontaktować się telefonicznie.I rób to jak tylko coś Cię będzie niepokoić.W razie nasilania się bólu także.
Nie ma słów które by Cię pocieszyły,więc napiszę tylko,że wspieram Cię całym sercem. |
|
|