1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nieznane ognisko pierwotne, przerzut do węzła chłonnego |
kaja115
Odpowiedzi: 392
Wyświetleń: 170224
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-01-08, 22:11 Temat: Nieznane ognisko pierwotne, przerzut do węzła chłonnego |
Jogi, CO w Bydgoszcy ma własny hotel, gdzie podobno pacjenci tzw. z daleka moga dzień przed badaniem przyjechać
http://hotelpozyton.bydgoszcz.eu/ - więcej informacji znajdziesz pod tym linkiem.
Jakby co to ja takze z Bydgoszczy - więc służę pomocą
właśnie doczytałam :
Badanie PET Dla pacjentów spoza województwa kujawsko-pomorskiego -
DZIEŃ PRZED BADANIEM NOCLEG GRATIS!
No więc chyba sprawa załatwiona i rozwiązana
pozdrawiam i trzymam kciuki, zeby badania wyszły OK!! |
kaja115
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-12-07, 07:51 Temat: Nieznane ognisko pierwotne, przerzut do węzła chłonnego |
jogi45 napisał/a: | Jest dobrze, bardzo dobrze - żyję, jestem samodzielna i nic mnie nie boli. |
I żeby tak już zostało !!!! tego z całego serca Ci życze |
kaja115
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-10-26, 10:26 Temat: Nieznane ognisko pierwotne, przerzut do węzła chłonnego |
jogi45 napisał/a: | musze kupić jakieś witaminy w mniejszym rozmiarze bo duże nie przechodzą przez gardło |
a może spróbuj witaminek w płynie??? choćby takie dla dzieci - nie sa mocno kwaśne - to nie powinny podrażnić jamy ustnej a moze lepiej przejda?? |
kaja115
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-10-21, 19:20 Temat: Nieznane ognisko pierwotne, przerzut do węzła chłonnego |
Jogi - teraz to juz tylko bedzie z górki , z kazdym dniem coraz lepiej odpoczywaj i zostaw to prasowanie - może poczekać |
|
|