1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak wybrać placówkę w której chcemy się leczyć oraz lekarza? |
kamil.k
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 63289
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-03-14, 19:53 Temat: Jak wybrać placówkę w której chcemy się leczyć oraz lekarza? |
BEwelka, chodzisz prywatnie do lekarza ??
nie wiem co by było gdybyśmy nie chodzili prywatnie .kilkanaście wizyt łącznie u kilku specjalistów ale przynajmniej widac tego efekty jeszcze najlepiej jak poszczególni lekarze sie znają do wtedy po znajomości wpychają w terminy w które normalnie idąc nie można się do nich zapisać na wizyte tylko trzeba czekac 2-3 tygodnie a tak wciskają w najbliższy dzień
nie wiem skąd dokładnie jesteś ale najlepiej jechac do szpitala onkologicznego gdzie chciałabyś sie ewentualnie leczyć i podpytać pacjentów którzy czekają w kolejce który lekarz jaką ma opinie .najlepsza metoda , poświęcasz pół dnia albo nawet nie ale wiesz o co chodzi .oczywiście szukasz lekarza który przyjmuje prywatnie . wtedy masz pewne i szybkie skierowanie na oddział
kolejna sprawa to jakość badań usg w szpitalach itd. lepiej iść prywatnie tam gdzie mają najnowszy sprzęt ... |
Temat: Jak wybrać placówkę w której chcemy się leczyć oraz lekarza? |
kamil.k
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 63289
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2011-11-11, 15:15 Temat: Jak wybrać placówkę w której chcemy się leczyć oraz lekarza? |
witam wszystkich
równiez szukam dobrego szpitala i chirurga onkologa do diagnozy trzustki
czy wie ktoś coś na temat jakiegoś rankingu szpitali ?? w linkach powyżej nic dla mnie nie ma ale ja tego nie widze
a może zna ktoś opinie o centrum medycznym euromed w łodzi na gdańskiej ?? mają jako jedni z nielicznych wymienioną chirurgie trzustki
mamy załatwione badania w szpitalu u prof. dzikiego ale na ewentualna operacje wysyłają nas do głowna a tutaj wyczytałem że prof.dziki nie jest specjalistą od trzustki tylko od jelit |
|
|