1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 13
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zaproszenia okolicznościowe
kasicazlosnica

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 14926

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-23, 12:28   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
potwierdzam, mam znajomego grabarza :)
w ofercie m.in. nowy samochód z klimatyzacją hyhy
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-20, 09:04   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
przeczytałam jednym tchem... :mrgreen:
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 20:30   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
i tak właśnie od kartek okolicznościowych stoczyliśmy się gładko na samo dno :mrgreen:

p.s. tup tup
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 19:57   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
ewka1, poczekać aż wyschnie i wytrząchać :) to rada NPP (nieperfekcyjnej pani domu czyli moja)
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 19:22   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Hahahaha to dlatego mam od tygodnia białe zaparowane lustro! dzięki kobietki |idiota|
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 16:24   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Mnie denerwuje lustro w łazience że się ciągle zaparowuje. Perfekcyjna Pani Domu radziła pastą do zębów potraktować ale upaprałam się po kolana a te dalej swoje :)
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 16:11   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Czytam czytam i oczom nie wierzę...
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 15:37   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
jo_a, coś Ci się w avatara stało :) drugiego nie wyślę bo boję się, że po tym pierwszym jeszcze dochodzą do siebie.
A tak baj dy łej to co Ty się mnie tak boisz? hę? przecież przez monitor kulka ma Cie nie dosięgnie? :mrgreen:
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 15:30   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
sonia21, na wszelki wypadek wysłałam jeszcze maila i czekam czy coś odpiszą ;)
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 15:25   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Kwarantanna? a to nasze niezrównoważenie to jest zaraźliwe, że trzeba nas izolować?

Może nie będzie tak źle?

Richelieu prosimy http://www.youtube.com/watch?v=gnA4CCox88g :)
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 15:05   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Mail wysłany:

Witam,

Nie wiem czym się sugerowaliście Państwo zamieszczając swoją reklamę na forum onkologicznym ale następnym razem sugeruję pomyśleć zanim się kliknie "wyślij". Jesteśmy osobami chorującymi na raka lub ich rodzinami. Na forum jesteśmy po to aby wspierać się w tych niezwykle ciężkich dla nas chwilach więc o ile nie macie Państwo w swojej ofercie zaproszeń na stypy, lub na przykład „okolicznościowych” urn ze zdjęciem zmarłego to sugeruje nie zaśmiecać naszego forum.

I jeszcze jedna rada na koniec – wiem, że czasy są ciężkie ale MYŚLEĆ, MYŚLEĆ I JESZCZE RAZ MYŚLEĆ w każdym biznesie się sprawdza.

Pozostaję zniesmaczona,
Katarzyna Markiewicz

jo_a, modlić nie mogę bo jak próbuję to coś z góry napiernicza światłem po oczach ;) a kulki fajneeee.... ulala
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 14:32   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
Ej no zatkało mnie w pierwszej chwili jak to przeczytałam. Chyba jeszcze napiszę do firmy z "podziękowaniem" za ofertę i zapytam o szczegóły tych zaproszeń na stypy :mrgreen:

[ Dodano: 2013-08-19, 15:38 ]
jo_a, martwie się o Ciebie... zaszczuli Cie normalnie ;)
kasicazlosnica

PostDział: Hyde Park   Wysłany: 2013-08-19, 13:59   Temat: Zaproszenia okolicznościowe
przepraszam ale na stypy i pogrzeby też drukujecie? a i może na rocznice diagnozy?

chyba pomyliliście fora.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron