1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak pomóc odchodzącemu na raka płuc? |
kasik12
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 243046
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-04-02, 09:42 Temat: Jak pomóc odchodzącemu na raka płuc? |
witam wszystkich, moja teściowa ma raka puc z przerzutami do węzłów chłonnych i kręgosłupa była naświetlana i dostała jedną chemię według schematu PE. niestety nie ma szans na wyleczenie podejrzewają przerzuty do mózgu/ jeden już osunęli.rozpoznanie było 9 lutego w tej chwili leży w szpitalu jest bardzo słaba chemia zniszczyła jej wątrobę i następnej już chyba nie będzie. mama bardzo gorączkuje i wczoraj ją zacewnikowali ale nic nie mówią co będzie dalej,ona jest coraz słabsza nie odzywa się do nikogo udaje że śpi albo naprawdę śpi, czasem mówi od rzeczy nie wiem co mam myśleć,czy to już koniec. ona zawsze była taka wesoła, nigdy nie chorowała,była dobra dla innych nigdy nie dbała o siebie a teraz jest taka inna nieobecna jeszcze dwa tygodnie temu po chemii czuła się dobrze chciała walczyć żeby
żyć jak najdłużej a teraz nic ją nie interesuje. jestem załamana to nie miało być tak szybko!!!!!! |
|
|