1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Leczenie Izotopami |
konrad2016
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 4012
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-04-19, 09:53 Temat: Leczenie Izotopami |
CO w tym dziwnego? Izotopy są przecież promieniotwórcze, więc jak moga być nieszkodliwe?
Skoro zaleca się aby dzieci nie miały kontaktu z takimi osobami, to chyba coś w tym jest.
Nie wiem skąd porównanie, że kleszcze są bardziej szkodliwe od izotopów??
Tak obsługa się styka codziennie. Pamietajmy jednak, ze w latach (bodajże 50tych) promowano radioaktywną pastę do zębów ktoś ją produkował i także przeżył.
Generlanie szukam informacji, które nie są dostępne w głównym nurcie. Tam jak wiadomo jest zawsze psiejsko czarodziejska i kredyt we frankach to fajna sprawa
W głównym nurcie ciężko znaleźć info, ze słońce zapobiega powstawaniu raka. Tam się dowiemy, ze słonce powoduje raka, a to jest tylko część prawdy.
W każdym razie dzieki za wszelkie info. Jeśli komuś wpadnie jeszcze coś w ręce to poproszę o info. |
konrad2016
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-04-17, 10:53 Temat: Leczenie Izotopami |
Dzieki za info.
To jest nowotwór piersi u osoby 60cio letniej.
Wg lekarza, osoba ta nie powinna mieć kontaktu z dziećmi przez 10 dni. Z tym, że krążą pogłoski, ze powinno to być nawet do 3 miesięcy.
Ja wiem, ze jest to leczenie wprowadzane przez koncerny, z tym ze pozostaje pytanie, czy oni przeprowadzili badania odpowiednie. W przypadku wielu lekarstw, wszystko wygląda pieknie na papierze, a znacznie gorzej jest w rzeczywistości.
Przykładem jest szczepionka na raka macicy. Z tego co wiem nigdy nie została dokładnie przebadana, a jej efekty będą widoczne, dopiero za około 20 lat.
Drążę temat, może czegoś nowego się dowiem. Nie zawsze to co mówią koncerny jest bezpieczne.
[ Dodano: 2016-04-17, 11:54 ]
Kolejne pytanie.
Izotopy wydzielają się z potem. W takim razie co z pościelą, materacem. Czy wystarczy to po prostu wyprać,czy należy wyrzucić? |
konrad2016
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-04-16, 09:06 Temat: Leczenie Izotopami |
Jeszcze, nie wiem dokładnie jakie. Czy chodzi o nazwę, czy o grupę. Sorki za dziwne pytania ale jestem laikiem w tym temacie. |
konrad2016
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-04-11, 19:57 Temat: Leczenie Izotopami |
Witam Wszystkich,
Mam pytanie o leczenie izotopami.
Czy ta metoda leczenia oddziałuje negatywnie na osoby w najbliższym otoczeniu?
Chodzi mi głównie o dzieci. |
|
|