Autor |
Wiadomość |
Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
kruszynka
Odpowiedzi: 430
Wyświetleń: 113437
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-08, 20:28 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Mój Tata nie żyje od 10 miesięcy a ja tak bardzo chciałabym usłyszeć jeszcze Jego głos , porozmawiać .
Wciąz nie mogę uwierzyc , że już nigdy ..... |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-18, 18:01 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Wyrazy współczucia.
[*] [*] |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-13, 09:34 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Straszna taka niemoc. Wiem. Przeszłam to.
Ale po prostu bądż z Tatą .
Życzę dużo siły. |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-13, 19:53 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Może to nie ma związku, ale ja często miałam uczucie "wykręcania palców" gdy się bardzo denerwowałam . Nie wiem.
Pozdrawiam. |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-04, 22:01 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Oczywiście, że jesteśmy.
Nie zawsze piszę, ale czytam codziennie.
Trzymam kciuki , żeby w nowym roku było przecież lepiej.
Pozdrowienia. |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-12, 14:56 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Jak mój tata chorował, też byłam "bombą" . Dochodziły do tego problemy syna itd.
Czlowiek jest bezsilny i to niestety się objawia naszymi nerwami i zniecierpliwieniem.
Pozdrawiam i życzę troszkę spokoju .
Wspieraj Tatę , jego nastawienie też jest bardzo ważne.
Mój brał dużo leków, myślał może , że niektóre są na raka a tak nie było.
Cały czas mówił, że się stara, że przecież chce żyć.
Może chemia pomoże , bądżcie dobrej myśli. |
kruszynka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-11, 18:34 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
To nie tak , że jesteś tu sama.
Mój Tata zmarł 2 miesiące temu, ja wciąż za nim tęsknię i płaczę.
Zaglądam tutaj na forum codziennie i czytam prawie wszystko. Ale nie piszę , ponieważ często nie znam odpowiedzi. I myślę ,że tak robi wiele osób. Po prostu tutaj są.
Ja ze swej strony mogę Ci tylko poradzić , żebyś jak najczęściej była z Tatą i niczego nie odkładała na później.
Mnie śmierć Taty zaskoczyła .... mimo wszystko.
Twój Tata się leczy , jego hart ducha jest godny podziwu. Chemia to trucizna dla raka ale i dla organizmu.
Napewno po tych ciężkich dniach przyjdą lepsze . Życzę WAM tego z całego serca. |
|