Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
laluchna
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 23884
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-04-07, 22:17 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
Lubię takie informacje ! Gorące uściski!!!!!!!!!!!!!!!! |
laluchna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-09, 23:53 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
Witam ! Co do wielkości węzłów to nie mam zielonego pojęcia ale a 'propos tego terminu kontroli u fifi007 to rzeczywiście trochę odległy się wydaje . Mogę powiedzieć, że mój mąż miał docinkę w czerwcu a potem kontrolowany był w październiku, następnie w styczniu , w lutym ale już z uwagi na zdjęcie rtg płuc z tymi plamkami , teraz ma iść 22 kwietnia. Może jakoś spróbować się zarejestrować wcześniej po tych trzech miesiącach i już ? Powołać się na praktyki w innych CO i tyle !Ja też gorąco, bardzo gorąco pozdrawiam! |
laluchna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-07, 20:56 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
Witaj!
Jak najbardziej węzły mogą być powiększone , bo wycinałaś pieprzyki , jak też od przeziębienia. Są osoby , u których w przypadku infekcji powiększają się węzły też pod pachami. Ja chyba umówiłabym się na wizytę lub nawet zadzwoniła i powiedziała , że mnie to niepokoi , a może to zgłosiłaś i lekarz stwierdził , że tak może być bo niedawno miałaś wycięte pieprzyki i póki co trzeba poczekać ? Gorąco pozdrawiam. |
laluchna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-02-17, 22:40 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
Cieszę się fifi007, bardzo bardzo bardzoBARDZOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
laluchna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-01-26, 21:03 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
Cieszę się . Bardzo gorąco pozdrawiam! |
laluchna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-01-19, 18:11 Temat: czerniak złośliwy-CLARK II |
fifi007 może być tak, że masz powiększony węzeł, gdyż wycinane było znamię. Mojemu mężowi chirurg onkolog powiedział, żeby nie badał węzłów po wycięciu, gdyż węzły będą powiększone z tego powodu, powiedział, żeby zbadać za 3 miesiące. Oczywiście nie znam się na tym ale tak było w naszym przypadku . Pozdrawiam. |
|