1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak IIIB |
majkelek
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 11914
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-07-05, 21:28 Temat: Gruczolakorak IIIB |
sasoriza napisał/a: | powiem otwarcie nie szukam magicznego leku i różnicowania przypadku na forum. Wiem, że chemia jest średnio-wcale skuteczna. Widzę, co się dzieje, tylko ciężko to dociera. Bezradność boli najbardziej. Trafiłam na mur. | W takim razie czy mogłabyś okreslić jakie masz oczekiwania względem Forum?
Czy jesteś pewna, że radioterapeuci chcą naświetlać 'od zewnątrz' guz w stanie rozpadu? Osobiście przy nacieku na tętnicę bardziej obawiałbym się krwotoku aniżeli zakrzepicy. Z tego co wiem, sam fakt rozpadu guza nie jest czynnikiem rokowniczym w raku płuca. |
Temat: Gruczolakorak IIIB |
majkelek
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 11914
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-07-04, 13:49 Temat: Gruczolakorak IIIB |
sasoriza, powiem otwarcie: Nie sądzę abyś bez zamieszczenia aktualnych wyników badań obrazowych i informacji na temat przebytego i planowanego leczenia uzyskała na Forum sensowną informację. Mamy zwyczajnie zbyt mało danych.
Proszę, zamieść wyniki badań i wypisy ze szpitala (z usuniętymi danymi pacjenta i lekarzy) jako załączniki do postu.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|