1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rozpad rodziny po śmierci bliskiej osoby |
maka1982
Odpowiedzi: 91
Wyświetleń: 29062
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-06, 19:52 Temat: Rozpad rodziny po śmierci bliskiej osoby |
Katarzynka36 napisał/a: | Zgadza się. Ale też pisząc o tym pomyślałam, że może byc i taka sytuacja u Soji tylko Ona o tym nie wie. Głupio mi było pisać o tym, bo to bardzo delikatna kwestia... |
dokladnie, dlatego u mnie post ubarwiony jest filipem z konopi i modą na sukces
[ Dodano: 2012-01-06, 19:54 ]
A moze znajdzie się prawdziwy tata i soja będzie szczęśliwa? |
maka1982
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-06, 19:30 Temat: Rozpad rodziny po śmierci bliskiej osoby |
Katarzynka36 napisał/a: | No mi to też przeszło przez myśl, tym bardziej, że moja znajoma miała podobną sytuację.
Ojczym po smierci Jej mamy dał jej strasznie do wiwatu - ale pisałam już o tym w tym wątku... |
tak, ale u nich było to wiadome |
maka1982
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-06, 17:56 Temat: Rozpad rodziny po śmierci bliskiej osoby |
Moi Drodzy..... może wyskoczę jak Filip z konopi, ale............ przeczytałam ten wątek dziś rano i cąły dzień o tym myśle,
przyszła mi do głowy taka myśl:
A może to nie jest po prostu biologiczny ojciec Soi? Z całym szacunkiem do mamy soi(Panie świeć nad jej duszą). Bo jak wytłumaczyć taki brak uczuć??? W dodatku babka taka sama wredna. Musi im coś leżeć na wątrobie. Szczerze Ci Soju współczuję.... ja też mam teraz problem, ale On minie.... a Twój nieprędko ....
Wiem, wiem......... za dużo filmów się naoglądałam |
|
|