Autor |
Wiadomość |
Temat: Jogi45 - komentarze |
mamanel
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 26548
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-11-20, 21:19 Temat: Jogi45 - komentarze |
No to ja trzymam mocno kciuki |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-11-20, 17:59 Temat: Jogi45 - komentarze |
Jogi, w którymś wątku przeczytałam, że zostaniesz babcią, tak? |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-10-22, 10:30 Temat: Jogi45 - komentarze |
Gratuluję
Życzę szybciutkiego zagojenia ran i dojścia do siebie
Zobaczysz, że z każdym tygodniem będzie duża poprawa! |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-09-04, 21:14 Temat: Jogi45 - komentarze |
Witaj jogi,
Nie wiem jak jest w Szczecinie - w CO w Warszawie też psuły się aparaty jeden przez drugi i byliśmy w takich sytuacjach kierowani na te sprawne. Oczywiście wtedy w późniejszych godzinach były naświetlania. Ale miałam też 1 dniowe lub 2 dniowe przerwy w naświetlaniach z powodu świąt i weekendów. |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-08-27, 20:18 Temat: Jogi45 - komentarze |
Hej jogi, też wybieram się nad morze - za tydzień
Te pytania, które stawiasz, są też ciągle i w mojej głowie.
Mam cichą nadzieję, że będę zdrowa, ale czuję się tak jakby rak tylko czyhał na słabszą chwilę, żeby się ulokować w nowym miejscu...
Póki co czuję się nieźle (bywało gorzej, nawet dużo gorzej przed operacją), więc nie dam się łatwo pokonać.
I w ramach trzymania się życia dbam o siebie, znowu zaczęłam się malować , zmieniłam fryzurę a wkrótce zamierzam nauczyć się prowadzić samochód.
Poza tym robię wszystkie badania kontrolne, aby móc szybko zareagować w razie "awarii". Nie mam gwarancji że długo pożyję, ale kto ją ma?
Ściskam i życzę udanego wypoczynku nad Bałtykiem |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-06-28, 15:33 Temat: Jogi45 - komentarze |
jogi jesteś bardzo dzielna, tak trzymaj
Życzę CI, żebyś szybko wróciła do pełni sił i zdrowia, żeby wynik był jak najlepszy, i jeśli jeszcze nie skończyłaś remontu, mogła się z przyjemnością oddać urządzaniu mieszkania |
mamanel
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-06-07, 16:43 Temat: Jogi45 - komentarze |
jogi45 trzymam kciuki, żeby się okazało, że to ropień
Tak czy siak, czeka Cie poważna operacja - ale najważniejsze, że już wiadomo, gdzie jest to cholerstwo, które Cię męczy i można je wywalić.
Dr Kiprian wyjechała na urlop (nie wiem dokładnie na ile), więc jakbyś chciała to skonsultować w CO, to trzebaby z kimś innym... |
|